reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

A czy was też po transferze bolał brzuch?
Ja mam taki wzdęty i trochę boli że nospę muszę brać bo momentami boli bardziej.
Jak u was było.?
Czy to normalne?
Ja miałam przy poprzednim transferze ślinę skurcze. Niestety beta 0.
Teraz jestem już z kolejnymi dwoma zarodkami blastkami. Dzisiaj 3dpt.
Czułam dzisiaj pobolewanie w macicy i takie pieczenie ale to wszystko bardzo delikatne

reklama
Mnie bolal na 3dtp po transferze I wzięłam nospe. Zwieksz magnes możliwe że masz skurcze, ja jak miałam boleści brzucha lekarz kazał brać 3 x asmag forte, teraz biorę jeden asmag rano i wieczorem biorę yango 3 formy organiczne magnesu i nie mam skurczy.

Dziewczyny bo mam problem.
Zaaplikowałam rano cyclogest co prawda na stojąco zazwyczaj robię to na leżąco II co go tam wsadzałam to mi się cofał spowrotem.
I mam wrażenie że on jest tu na wierzchu i nie wiem czy tak powinno być.
Ogólnie na bieliźnie zawsze mokro i ten środek też jest
Ja noszę wkładki,bo jak on się rozpuszcza to tragedia.... Ale od tych wszystkich leków dowcipnych zrobił mi się stan zapalny i mega podrażnienie.... Szczypie i boli. Dostałam od lekarki Pimafucin w globulkach,ale po 3 dniu nic nie pomagają.... Aplikacja leków to tragedia😔a clotrimazol w maści nie wchodzi w grę na początku ciąży/po transferze

Ja noszę wkładki,bo jak on się rozpuszcza to tragedia.... Ale od tych wszystkich leków dowcipnych zrobił mi się stan zapalny i mega podrażnienie.... Szczypie i boli. Dostałam od lekarki Pimafucin w globulkach,ale po 3 dniu nic nie pomagają.... Aplikacja leków to tragedia😔a clotrimazol w maści nie wchodzi w grę na początku ciąży/po transferze
U mnie nawet wkładki nie dawały rady 🙈 przy drugim transferze brałam cyclogest praktycznie cały czas tylnym wejściem i było o niebo lepiej ;)

Mnie bolal na 3dtp po transferze I wzięłam nospe. Zwieksz magnes możliwe że masz skurcze, ja jak miałam boleści brzucha lekarz kazał brać 3 x asmag forte, teraz biorę jeden asmag rano i wieczorem biorę yango 3 formy organiczne magnesu i nie mam skurczy.
Biorę magnez 3 tabletki dziennie.
Ogólnie przez dzień to brzuch jest wydęty ale wieczorem już zaczął boleć . A nospę w razie wu biorę 1 tabletkę dziennie (ktoś tu pisał że brał) no ale wczoraj musiałam wziąść 1 dodatkowo. Zobaczymy jak dzisiaj.
Jeszcze odstawiłam tabletki na migrenę co przyjmuję regularnie (ale wyczytałam żeby lepiej nie przyjmować) I się męczę dodatkowo z migreną 😔😊
Ale czego się nie znosi dla tego dzieciątka ❤️🙏🙏🙏

Szczerze nawet mi nie przeszkadza że to się tak rozpuszcza bo i tak siedzę w domu. Wiadomo trza tą bieliznę częściej przebierać 🤣
Ale bardziej mi chodzi o to żeby to działało jak to tyle się wydostaje

reklama
Do góry