6.08 test pokazał 2 mocne kreski więc tak myślę że 7.08 byłaPrzypomnij który to dzien po owulacji?? Jeśli już, to pewnie jest jeszcze za wcześnie. Mówiłaś, że jeszcze około 6-7 dni do @?
reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Tfu tfu tfu tfu tfu...... Ustało.Matko, Ty to się masz z tym Zaciskam żeby było dobrze!
nnat.
Najlepiej w dzień spodziewanej @ lub dzień po.A ile dni po owulacji wystarczy by można było zrobić test? U mnie 6 dni po owulacji.
Ale ja też jestem niecierpliwa i zrobiłam wczoraj. 10 dpo - cień cienia, jak Wy to mówicie, ale nie napalam się, czekam na dwie wyraźne, grube krechy
To wstrzymaj się jeszcze kilka dni ;*6.08 test pokazał 2 mocne kreski więc tak myślę że 7.08 była
Oby na dobre :*Tfu tfu tfu tfu tfu...... Ustało.
Paraply
Dziewczyny a jeśli np doszło do zapłodnienia na dniach, to czy alkohol można pić w rozsądnych ilosciach? Mam imprezę i boję się, żeby to jakoś niegatywnie nie wpłynęło jeśli doszło do zapłonienia w tym cyklu. Żadnych objawów oczywiście nie mam ale nadzieję.
nnat.
Ponoć w pierwszych 14 dniach po zapłodnieniu działa zasada albo wszystko albo nic, nie ma dziecko łożyska, często jeszcze nie było zagnieżdżenia, więc - NIEDziewczyny a jeśli np doszło do zapłodnienia na dniach, to czy alkohol można pić w rozsądnych ilosciach? Mam imprezę i boję się, żeby to jakoś niegatywnie nie wpłynęło jeśli doszło do zapłonienia w tym cyklu. Żadnych objawów oczywiście nie mam ale nadzieję.
idź i baw się dobrze
Tak, właśnie dlatego testowałam.Nnat A masz jakieś objawy albo coś czujesz innego niż zawsze
A kiedy masz termin @?Ponoć w pierwszych 14 dniach po zapłodnieniu działa zasada albo wszystko albo nic, nie ma dziecko łożyska, często jeszcze nie było zagnieżdżenia, więc - NIE
idź i baw się dobrze
Tak, właśnie dlatego testowałam.
Spazientito
6.08 test pokazał 2 mocne kreski więc tak myślę że 7.08 była
To jeszcze za wcześnie na testy! Niepotrzebnie tylko się dołujesz tymi testami jak wychodzą negatywne.
Tfu tfu tfu tfu tfu...... Ustało.
To dobrze, przynajmniej trochę nerwów Ci odejdzie! Będziesz robiła ten pakiet badań, który zlecił Ci ten profesor?
Ekspertki moje drogie! W jakim czasie po pozytywnym teście owulacyjnyn występuje owulacja? 24-36h? Dzisiaj zrobiłam kolejny i już był negatywny, także wyrzut LH był ewidentnie wczoraj. Kolejne pytanie: jak to jest z bólem owulacyjnym? Każda z Was go ma? Jest po owulacji czy po (gdzieś tam czytałam że przed)?
reklama
nnat.
w niedzielęA kiedy masz termin @?
udanej zabawy :*Nnat. Dzięki za odpowiedź
Tak, po 24-36h, chociaż u mnie minęło chyba mniej, bo koło 21 robiłam test, a przed południem zwijałam się z bólu po jednej stronieEkspertki moje drogie! W jakim czasie po pozytywnym teście owulacyjnyn występuje owulacja? 24-36h? Dzisiaj zrobiłam kolejny i już był negatywny, także wyrzut LH był ewidentnie wczoraj. Kolejne pytanie: jak to jest z bólem owulacyjnym? Każda z Was go ma? Jest po owulacji czy po (gdzieś tam czytałam że przed)?
Ja zazwyczaj czuję, raz mocniej, raz słabiej, ale raczej zawsze. A w tym cyklu to dosłownie mnie skręcało.
A występuje chyba przed, to wydawałoby się logiczne.