reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

U mnie 5 dni do @ szyjki ja nie sięgam stary też nie jest pewien ale chyba miekka jest.
Śluz tez taki jak piszesz z tym że lekko żółtawy, zapach neutralny.
Ewentualnie zapłodnienie 7-9 dni temu-25dc negatyw,26 dc negatyw (oba 10mul).
Wyżej wkleiłam link na którym to mnie rozczarowano że dziś może być zagnieżdżenie i to plus minus 3 dni
zaraz ja sprawdze

reklama
No zobaczymy jak to będzie na razie pobolewają mnie z boków piersi od dwóch dni no i w niedziele i poniedziałek chyba miałam delikatne skurcze macicy.
I dziś mi koleżanka w pracy powiedziała że cera mi się chyba poprawiła ale to to i mi mój stary mówił że jakoś tak inaczej wyglądam. Ale tym się nie nakręcam bo ona wie o staraniach a stary to może już widzi niewidoczne jak ja cień cienia :-D :-D :-D a za 10 minut już nie

Dziś odkryłam dwie u siebie :) biorąc pod uwagę wszystko to co działo się u mnie ostatnio to uwierzyć nadal w to nie mogę. To miała być ostatnia naturalna próba.. później in vitro A tu proszę.. Mam nadzieję, że będzie okej. Dziś dopiero 33dc i 3 dni po spodziewanej @

Dziś odkryłam dwie u siebie :) biorąc pod uwagę wszystko to co działo się u mnie ostatnio to uwierzyć nadal w to nie mogę. To miała być ostatnia naturalna próba.. później in vitro A tu proszę.. Mam nadzieję, że będzie okej. Dziś dopiero 33dc i 3 dni po spodziewanej @

Dziewczyny mam pytanko. Pilam inofolic od.poczatku tygodnia od dzisiaj symfolic. A mam dzisiaj imprezkę. Czy mogę przy tym wypić drinka ? Kwas foliowy to ok ale ten drugi składnik. .... Nie panikuję? Pewnie panikuję :)

Super, trzymam kciuki by wszystko było w porządku.

reklama
Hej dziewczyny,
Może któraś z Was miała podobnie.

Ostatnia @ miałam 2 lipca, jednak moje cykle są bardzo rozregulowane. Średnio 40 dni ale zdarzały się 70. Test ciążowy wyszedł w 41 dc były to mocne kreski. Beta 50, później po dwóch dniach 275 a teraz po kolejnych 4 - 1550. Byłam dzisiaj na usg bo mam lekkie plamienia a doktor stwierdził ciąże pozamaciczna bo nigdzie jej nie widzi. Dostałam skierowanie do szpitala.

Jednak nie pojechałam , umówiłam się jutro o 11:30 do kolejnego lekarza.

Ktoś tak miał ze nie było nigdzie pęcherzyka i była to ciąża pozamaciczna?

Do góry