reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

U mnie 5 dni do @ szyjki ja nie sięgam stary też nie jest pewien ale chyba miekka jest.
Śluz tez taki jak piszesz z tym że lekko żółtawy, zapach neutralny.
Ewentualnie zapłodnienie 7-9 dni temu-25dc negatyw,26 dc negatyw (oba 10mul).
Wyżej wkleiłam link na którym to mnie rozczarowano że dziś może być zagnieżdżenie i to plus minus 3 dni
zaraz ja sprawdze

reklama
No zobaczymy jak to będzie na razie pobolewają mnie z boków piersi od dwóch dni no i w niedziele i poniedziałek chyba miałam delikatne skurcze macicy.
I dziś mi koleżanka w pracy powiedziała że cera mi się chyba poprawiła ale to to i mi mój stary mówił że jakoś tak inaczej wyglądam. Ale tym się nie nakręcam bo ona wie o staraniach a stary to może już widzi niewidoczne jak ja cień cienia :-D :-D :-D a za 10 minut już nie

Dziś odkryłam dwie u siebie :) biorąc pod uwagę wszystko to co działo się u mnie ostatnio to uwierzyć nadal w to nie mogę. To miała być ostatnia naturalna próba.. później in vitro A tu proszę.. Mam nadzieję, że będzie okej. Dziś dopiero 33dc i 3 dni po spodziewanej @

Dziś odkryłam dwie u siebie :) biorąc pod uwagę wszystko to co działo się u mnie ostatnio to uwierzyć nadal w to nie mogę. To miała być ostatnia naturalna próba.. później in vitro A tu proszę.. Mam nadzieję, że będzie okej. Dziś dopiero 33dc i 3 dni po spodziewanej @

Dziewczyny mam pytanko. Pilam inofolic od.poczatku tygodnia od dzisiaj symfolic. A mam dzisiaj imprezkę. Czy mogę przy tym wypić drinka ? Kwas foliowy to ok ale ten drugi składnik. .... Nie panikuję? Pewnie panikuję :)

Super, trzymam kciuki by wszystko było w porządku.

reklama
Hej dziewczyny,
Może któraś z Was miała podobnie.

Ostatnia @ miałam 2 lipca, jednak moje cykle są bardzo rozregulowane. Średnio 40 dni ale zdarzały się 70. Test ciążowy wyszedł w 41 dc były to mocne kreski. Beta 50, później po dwóch dniach 275 a teraz po kolejnych 4 - 1550. Byłam dzisiaj na usg bo mam lekkie plamienia a doktor stwierdził ciąże pozamaciczna bo nigdzie jej nie widzi. Dostałam skierowanie do szpitala.

Jednak nie pojechałam , umówiłam się jutro o 11:30 do kolejnego lekarza.

Ktoś tak miał ze nie było nigdzie pęcherzyka i była to ciąża pozamaciczna?

Do góry