reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny ja myślę że teraz ze świecą szukać pracy z miłą atmosferą, szefem i koleżankami którzy nie zrzucają na nas obowiązków dodatkowych, z dobrą pensją i wyrozumiałym szefem który rozumie że kobieta to kobieta i tylko ona może urodzić dziecko, że czasem są chwile w których nikt inny jej przy tym dziecku nie zastąpi. Jeśli macie pracę idealną prosze napiszcie bym miała jeszcze nadzieję że takie miejsca istnieją.
U mnie dziś też niefajnie w pracy ale żyje myślą o weekendzie.
Dziewczyny czuje że znów się nie udało, aj czy to nie może być prostsze. A co to jest ten infolic? Wiem internet by mi wszystko powiedział ale chcę znać Wasze opinię jako użytkowniczek.
Ja nie wiem czy pociesze Ale napisze w kwestii atmosfery w pracy i ludzi. Pracuje w budżetówce od 11 lat. Różnie bywało...mobbing po urodzeniu dziecka również. Obecne stanowisko przynosi mi co mc prawie minimalna krajowa Ale koleżanki z którymi pracuje to świetne kobiety a szef prawie jak rodzina ;) chodzę do pracy z ochotą, wcześnie kończę (służba zdrowia) Ale pieniądze to jak zapomoga.....
Wiele razy miałam odejść. Myślałam sobie po co mi były studia.....zero rozwoju,awansów,klepie jedno i to samo. Ale jest tyle plusów posiadając dziecko że zdecydowałam się zostać. Jeśli nie zaciaze to raczej odejdę z uwagi na zarobki. Dziecko już odchowane, teraz ja mogę zacząć się realizować. A jeśli zajde...to zostanę oczywiście bo tu nikt mi głowy nie suszy jak idę na l4, wychodzę 14.30 z pracy i mogę jeszcze dużo rzeczy załatwić,obiad ugotować,dziecko odebrać,głowe mam wolną od stresu, wychodzę z pracy i o niej nie myślę. Każda praca ma swoje plusy i minusy. W naszej rodzinie mąż się jej poświęca,zarabia,późno czasem wraca A ja dbam bardziej o dom,zakupy i dziecko.

reklama
Ja nie wiem czy pociesze Ale napisze w kwestii atmosfery w pracy i ludzi. Pracuje w budżetówce od 11 lat. Różnie bywało...mobbing po urodzeniu dziecka również. Obecne stanowisko przynosi mi co mc prawie minimalna krajowa Ale koleżanki z którymi pracuje to świetne kobiety a szef prawie jak rodzina ;) chodzę do pracy z ochotą, wcześnie kończę (służba zdrowia) Ale pieniądze to jak zapomoga.....
Wiele razy miałam odejść. Myślałam sobie po co mi były studia.....zero rozwoju,awansów,klepie jedno i to samo. Ale jest tyle plusów posiadając dziecko że zdecydowałam się zostać. Jeśli nie zaciaze to raczej odejdę z uwagi na zarobki. Dziecko już odchowane, teraz ja mogę zacząć się realizować. A jeśli zajde...to zostanę oczywiście bo tu nikt mi głowy nie suszy jak idę na l4, wychodzę 14.30 z pracy i mogę jeszcze dużo rzeczy załatwić,obiad ugotować,dziecko odebrać,głowe mam wolną od stresu, wychodzę z pracy i o niej nie myślę. Każda praca ma swoje plusy i minusy. W naszej rodzinie mąż się jej poświęca,zarabia,późno czasem wraca A ja dbam bardziej o dom,zakupy i dziecko.
To macie super. Bo w mojej budzetowce jeden drugiego by w łyżce wody utopił.

Witam jestem po nie udanych in vitro. Zostało mi :
Prelutex 6 fiołek ważność do 04 2021 plus strzykawki i igły
Lutinus półtora opakowania ważne do 02 2022
Duphaston 16 tabletek ważne do 11 2023
Jeśli któraś jest chętna to proszę o kontakt

a ja wogole nie zwracam uwagi na objawy, mam 19dc, piersi bola i tyle. Jestem na dzialce i wogole nie mysle, a jestem pewna ze przytulalismy sie za wczesnie na ciaze wiec pewnie nic z tego

Hej dziewczyny. Mnie już 3 dzień tak kłuje jajnik i ciągnie. Ciągle gorąco i poty oblewaja. Głowa boli i. Jest uczucie dużej wilgotnosci. Dziś jest 21 dc a cykle mam 28 dniowe

Dziewczyny dzisiaj 17 dc pęcherzyk 22,8 mm x 21,7 mm, endometrium 9 mm (wino działa!). Podobno w szyjce pełno śluzu płodnego, co widać na USG. Byleby pękł o_O o_O o_O Idę do łóżka czekać na męża! :sorry: Trzymajcie kciuki żeby się torbiel z tego nie zrobiła. Następny monitoring w środę rano.
Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

reklama
Do góry