nie miałam wgl plamienia, sprawdzali Ci proga przy transferze?Dziewczyny mocno plamiłyście po transferze?
reklama
u Ciebie to wgl mix taki leków że nawet nie chce liczyć ile Cię to kosztowało a skali dnia a co dopiero miesiąca. Ważne że leki działałyNo ja w pewnym momencie brałam 2 prolutexy, 6 estrofemów, 2 cyclogesty i 8x besines. Przestałam brać paragony w aptece. Ja prolutex odstawiłam dopiero w 24tc, także życzę Ci (i Twojemu portfelowi) wcześniejszego pozbycia się go
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Sprawdzałam prywatnie, bo lekarka prowadząca chciała, a ta, która przeprowadzała transfer nie, ale jeszcze czekam na wyniki. W piątek miałam 20.nie miałam wgl plamienia, sprawdzali Ci proga przy transferze?
Lea2022
Moderator
To jeśli masz objawy uboczne to poproś o zmianę na sorbifer, powinno być znacznie, znacznie lepiej.tandyferon fol.
Artemida90
ja praktycznie w ogóle a 2 razy mi zakładali wszystko bo zarodek nie poszedł za pierwszym razem do mnie i zakładali ponownie wszystkoDziewczyny mocno plamiłyście po transferze?
Devin
Moderator
Brałam accofil, prograf, wiem o czym mówisz na szczęście już wszystko odstawioneDołóż do tego 2 Prolutexy dziennie i robi się fajnie.
ja robiłam pink strumieniowy 6dpt rano była kreska i rano krew oddana- beta 9,6Czy na naszym rynku jest dostępny jakikolwiek test o czułości 6ml tak jak amerykański First Response?
Devin
Moderator
Ja w ogóle po żadnymDziewczyny mocno plamiłyście po transferze?
Szczerze nawet mi nie przeszkadza że to się tak rozpuszcza bo i tak siedzę w domu. Wiadomo trza tą bieliznę częściej przebierać
Ale bardziej mi chodzi o to żeby to działało jak to tyle się wydostaje
Ja akurat wcale .Transfer według opisu lekarza był trudny .Dziewczyny mocno plamiłyście po transferze?
reklama
Gosia0132
Są. Żółta Viola jest od 5 ( fioletowa z tygodniami chyba od 10) . Generalnie mi raz pokazały kreskę i krew wyszła chyba coś 0.9 wiec czule skurczybykiCzy na naszym rynku jest dostępny jakikolwiek test o czułości 6ml tak jak amerykański First Response?
reklama