reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
No tak, dzisiaj jak w niedzielę :) okropne z tym krwawieniem :/ mnie szokuje, że nikt Ci nie pomaga :/
Haha no dla mnie niedziela no ale już kolejny lekarz mi mówi że albo staramy się o dziecko albo poprawiamy komfort życia.... Ehhh zobaczymy co powie monitoring po okresie :( szkoda tylko bo w weekend mieliśmy jechać nad jezioro :(

No tak, dzisiaj jak w niedzielę :) okropne z tym krwawieniem :/ mnie szokuje, że nikt Ci nie pomaga :/
Jedyne mnie pociesza to to, że po krótkich cyklach i dupku miałam owu..... Więc może będzie po okresie. Chociaż u mnie to już wszystko jest tak niewiadome że jedyne co wiem na pewno to to że kiedyś umrę. A co w moim życiu się wydarzy to już kwestia zagadek :( na ciążę też już nie liczę jak widzę co się dzieje :( i pije ten Inofolic i te g***o za przeproszeniem to daje

Jedyne mnie pociesza to to, że po krótkich cyklach i dupku miałam owu..... Więc może będzie po okresie. Chociaż u mnie to już wszystko jest tak niewiadome że jedyne co wiem na pewno to to że kiedyś umrę. A co w moim życiu się wydarzy to już kwestia zagadek :( na ciążę też już nie liczę jak widzę co się dzieje :( i pije ten Inofolic i te g***o za przeproszeniem to daje

Na efekty trzeba poczekać. Na początku roku jak miałam taki długi cykl42dni i piłam Inofolic to kolejny miałam książkowo 29 i owulacja tak silna że dawno takiej nie miałam. Teraz piłam nieregularnie ale widzę mały efekt. Cykl już ma 34-36 dni a nie ponad 40. Trzeba czasu

Szukam pomocy przy toksoplazmozie. Taki wynik dostałam.

Załączniki

• Screenshot_2019-08-15-12-52-57-623_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-08-15-12-52-57-623_com.android.chrome.png
    49,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj test owulacyjny ok. 14 - rozumiem, że jest pozytywny?
20190815_144442.jpg

@KiedyPytam strasznie mi przykro, że masz takie komplikacje. Może ta diagnostyka Ci pomoże i w końcu uda się określić skąd te problemy?

Do góry