reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja idę jutro. Jak na złość termometr jeszcze mi się dziś zepsuł. Ale pójdę. Też chcę wiedzieć czy w tym cyklu coś ruszyło z tą owulacja czy znowu będę czekać w nieskończoność na @.
Trzymaj się! Nie poddawaj! Jesteśmy tu razem i razem damy radę!
A idziesz po owu czy przed?

reklama
Dziewczyny zrobiłam test. Biały. Zero drugiej kreski. Czy wpływ na to może mieć to że 2 godziny temu załatwiłam się i to nie było z pierwszego moczu ?

Dziewczyny zrobiłam test. Biały. Zero drugiej kreski. Czy wpływ na to może mieć to że 2 godziny temu załatwiłam się i to nie było z pierwszego moczu ?
Hm. Może za wcześnie. Spróbuj z porannego albo lec na betę. Ja w poprzednim cyklu robiłam i rano i popołudniu i było biało. Nie mam porównania ale ponoć z tego co nie raz tu dziewczyny pisały, to jeszcze jest nadzieja :)

Dziewczyny jako że wracam do starań zastanawiam się co dalej. Chodzi o to czy robić testy owu czy iść po prostu na żywioł Przytulanki co 2 dni i zobaczymy co będzie.

Mój m powiedział że mam dac spokój z testami. W sumie ma trochę racji bo one nic nie wniosa. Doradzcie co robić

Dziewczyny jako że wracam do starań zastanawiam się co dalej. Chodzi o to czy robić testy owu czy iść po prostu na żywioł Przytulanki co 2 dni i zobaczymy co będzie.

Mój m powiedział że mam dac spokój z testami. W sumie ma trochę racji bo one nic nie wniosa. Doradzcie co robić

Możesz sama dla siebie robić testy ale nie rezygnuj z przytulanek co 2 dni. Test jest testem i może nie pokazać dwóch krech a owu będzie

reklama

Może po prostu spontanicznie :) przez jakiś czas, wszystko warto wziąć pod uwagę :) skupić się na przyjemności, bez kontroli :) trzymam kciuki!

Do góry