reklama
AsiaIN
Fanka BB :)
Wiesz co ta ksiazka jest inna. Nie masz tam jakis suchych faktow o ktorych wszystkie wiemy czyli dni plodne, okres itd. Tylko tak fajnie, humorystycznie tez napisana. Ja w kazdym razie polecamCzytałaś już kiedyś książkę o podobnej tematyce? Mi właśnie potrzebna jakaś motywacja bądź kilka słów o tym jak wyluzować, a z tym bardzo trudno..
MamaZblizną
Możesz po pokazać chociaż odrobinę jak wygląda w środku pamiętnik?Wiesz co ta ksiazka jest inna. Nie masz tam jakis suchych faktow o ktorych wszystkie wiemy czyli dni plodne, okres itd. Tylko tak fajnie, humorystycznie tez napisana. Ja w kazdym razie polecam
Natalia198777
Blada ale jest . Powtórz za kilka dni .Zrobiłam co myślicie?Zobacz załącznik 1007821
AsiaIN
Pewnie, ze moge. Czeka na zapisanieMożesz po pokazać chociaż odrobinę jak wygląda w środku pamiętnik?
Załączniki
MamaZblizną
Ale super! To będzie piękna pamiątka!Pewnie, ze moge. Czeka na zapisanie
AsiaIN
Dzieki, taka mam nadziejeAle super! To będzie piękna pamiątka!
KiedyPytam
Dziewczyny udało mi się zapisać na sobotę do lekarza. Zobaczymy czy jakimś cudem bywa owu czy faktycznie jej nie było. Boje się ale będę miała chociaż czarno na białym że nie było owu. Idę ale nie wiem po co. Z jednej strony dobrze bo jak się dowiem że nie było to nie będę żyła do @ nadzieja że może jednak była owu i się udało i nie rozczaruje się. A z drugiej boje się że się zalamie że faktycznie jest coś nie tak i owu nie ma. Bo jednak trochę mam nadzieję. Ehhhh nienawidzę tych uczuć które mną miotają poniedziałek i wtorek przeplakalam, od wczoraj mi wrócił humor i nadzieja. A dzisiaj jak się umówiłam to się zaczęłam denerwować.
AsiaIN
Coś tam jest, ale nie wiadomo do konca co...ktory masz dc? Powtorz test rano i betaDziewczyny widać cień cienia ?
reklama
AsiaIN
Jestes nerwowa to zrozumiale, ale ochlon troszke i badz dobrej mysli Nerwy nie pomagaja choc tak trudno ich uniknac... Skoro mialas takie objawy to moze cos jest na rzeczy i owu jednak byla, czego zycze z calego serca i oby byla owocna. Lekarze lekarzami, sa rozni. Ale natura bywa nieprzwidywalna i czasami zdarzaja sie rzeczy niewytłumaczalneDziewczyny udało mi się zapisać na sobotę do lekarza. Zobaczymy czy jakimś cudem bywa owu czy faktycznie jej nie było. Boje się ale będę miała chociaż czarno na białym że nie było owu. Idę ale nie wiem po co. Z jednej strony dobrze bo jak się dowiem że nie było to nie będę żyła do @ nadzieja że może jednak była owu i się udało i nie rozczaruje się. A z drugiej boje się że się zalamie że faktycznie jest coś nie tak i owu nie ma. Bo jednak trochę mam nadzieję. Ehhhh nienawidzę tych uczuć które mną miotają poniedziałek i wtorek przeplakalam, od wczoraj mi wrócił humor i nadzieja. A dzisiaj jak się umówiłam to się zaczęłam denerwować.