Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie dlatego nie tracę jeszcze nadziei
Tylko u mnie doszly jeszcze mega krosty. Wlasnie co chwile nową niespodzianke odkrywam na twarzy[emoji24]. Najgorsze są te podskorne i bolesne. Człowiek chce wyglądac jakoś na Wigilii a tu dupa. Trudno, poproszę o kameralne światlo niby dla nastroju. Musze jednak przyznać, ze dawno az takich niespodzianek na twarzy nie mialam.Na ostatnio nie mogłam zasnąć z bólu jak na @. Wiesz jaki był finał
Tak też pomyslalam. Przytulam bardzo mocno słońce. Rok 2019 będzie nasz :*Przepraszam ze mnie nie bylo. Byla szybka akcja powrotu do domu z delegacji calej firmy. Zorganizowałam wigilie dla prwcownikow. Musialam troche popracować... no i wyryczałam sie jak dziecko widzac wyniki bety
Gdybym miala test, nie wytrzymalabym [emoji23]. Podziwiam za wytrwałość.U mnie 6-7dni do @ i podbrzusze wcziraj tak bolało że zasnąć nie mogłam. Dzisiaj czuje piersi. I oczywiście nakręcam się jak katarynka. Oczywiście nie zauważam tego syfka który wczoraj wyskoczył. W razie w. Test zakupiony i w drugi dzień świąt lub po świętach zatestuje [emoji23]
Tylko u mnie doszly jeszcze mega krosty. Wlasnie co chwile nową niespodzianke odkrywam na twarzy[emoji24]. Najgorsze są te podskorne i bolesne. Człowiek chce wyglądac jakoś na Wigilii a tu dupa. Trudno, poproszę o kameralne światlo niby dla nastroju. Musze jednak przyznać, ze dawno az takich niespodzianek na twarzy nie mialam.