reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dziewczyny! [emoji177][emoji177][emoji177]
M_8911
Zaangażowana w BB
Hej Dziewczyny. Oby ten ten przebiegł tak jak chcecie. Dużo miłości, radości, spokoju i odpoczynku przy wigilijnym stole bo się napracowalyscie [emoji6][emoji4]
Ja wstałam o 4 do toalety i zrobiłam test, niestety prezentu nie ma, jedna wilka krecha[emoji852][emoji37][emoji20]
Ja wstałam o 4 do toalety i zrobiłam test, niestety prezentu nie ma, jedna wilka krecha[emoji852][emoji37][emoji20]
umi2
Mnie od wczoraj korci żeby zrobić test. Dzis mam 9 dpo i wszystkie objawy na zbliżający się okres + małe szance na ciaze w tym cyklu. Ale tak jakoś korci, bo moze jednak... Jedyny co miesieczny plus, to taki że testu nie mam, więc sobie humoru nie popsuje. Poczekam na okres.Hej Dziewczyny. Oby ten ten przebiegł tak jak chcecie. Dużo miłości, radości, spokoju i odpoczynku przy wigilijnym stole bo się napracowalyscie [emoji6][emoji4]
umi2
Dziewczyny. Z okazji zbliżających się świąt, chciałabym Wam życzyć spokojnej i rodzinnej atmosfery, fasolek w jaknajbliższym czasie i dużo cierpliwości. Idealnie by było, gdyby wszystkie na święta mogły się cieszyc z dwoch kreseczek, ale pewne jest to, ze rok 2019 będzie nasz!
martoosia04
Mnie od wczoraj korci żeby zrobić test. Dzis mam 9 dpo i wszystkie objawy na zbliżający się okres + małe szance na ciaze w tym cyklu. Ale tak jakoś korci, bo moze jednak... Jedyny co miesieczny plus, to taki że testu nie mam, więc sobie humoru nie popsuje. Poczekam na okres.
Pamietaj, że i ja nie miałam absolutnie żadnych objawów ciąży. Poza pobolewaniem jak na @ i kluciem na linii cc. Nawet cycki były flaczki [emoji23]
No i piatkowa beta 1. @ miala byc wczoraj a nie ma, nawet nie czuć że miala by przyjść@SalsaPL i jak beta??
Dziewczyny te co mierzą sobie temp- czy infekcja wpłynie na temp? Bo chciałam zacząć w tym cyklu, raczej starania odłożymy do kolejnego przez grzyba... Ale chciałam poobserwować sobie tak porządnie...
Przepraszam ze mnie nie bylo. Byla szybka akcja powrotu do domu z delegacji calej firmy. Zorganizowałam wigilie dla prwcownikow. Musialam troche popracować... no i wyryczałam sie jak dziecko widzac wyniki betyBlondiX i goha witajcie i rozgościł się ale nie na długo
Kasieńka witaj i tu. Przykro mi z powodu @ tyle miesięcy za wami, można już fioła dostać
Matko, właśnie wróciłam z pracy. Zimnica u nas jak nie wiem deszcz taki zacinający, miałam wrażenie że lód leci z nieba wracałam do domu jak wielbłąd obładowana torbami z zakupami i klnelam pod nosem że taksówki nie wzięłam. No normalnie nie dało się iść :/
Wstawiłam pranie i czekam aż się skończy i idę spać.
Salsa kochanie jak tam?
reklama
Super Martoosia <3 <3 <3 dobrze ze prsynajmniej tobie. Mnie pisane widac w Nowym roku bedzieKochane, udało się. Rzutem na taśmę [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 927234