@martoosia04 daj znać później jak reakcja męża na taki prezent
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moze jednak[emoji16]. Ja jak mialam negatywny to nawet po 2 dniach cienia widac nie bylo.Ja obejrzałam wysuszony test z szafki i mam wrażenie ze pod światło i prawie robiąc zeza widzę zarys cienia cienia. Oczywiście wiem ze to pewnie odczynnik po czasie ale zawsze coś haha
A my wróciliśmy ze spaceru. Przy okazji podskoczyliśmy do apteki dyżurującej po test. No i oczywiście drugi raz w moim mieście napotkałam się na brak wiedzy/umiejętności farmaceutki... Poprosiłam o test bardzo czuły 10mlU/ml a pani na to "Czyli strumieniowy?" a ja na to, że mi obojętnie jaki byle był to bardzo czuły. Przyniosła mi oczywiście zwykły, ani nie napisane że bardzo czuły ani żadnych jednostek podanych i się jeszcze ze mną sprzecza, że to jest bardzo czuły bo to jest strumieniowy! I wielki bulwers, rzuciła sarkazmem, że ja najwidoczniej znam się lepiej na farmacji od niej... No kurcze... Serio? Tłumaczę jej, o co mi chodzi to stwierdziła, że nie ma czegoś takiego, czułe to są strumieniowe... No ręce opadają, ale cóż kupiłam bo inne apteki zamknięte. Ale ta mina po poproszeniu "Poproszę bardzo czuły test ciążowy, czyli 10tkę, nie 25tkę" jest bezcenna, jakbym poprosiła o kabel bezprzewodowy. xD
To już druga taka w Malborku. Ale pierwsze słysze, że strumieniowy to ten bardzo czuły. xD Chciałam jej powiedzieć na koniec, że ja już na tyle długo się staram o dziecko i tyle testów przerobiłam, że mnie nie przegada.Buahahahahaha [emoji23][emoji23][emoji23] „farmaceutka” przez duże F [emoji23]
Oo dlugi cykl. Myślalam ze ciebie już @ wzięła, a tu jednak nie. Daj znać jaki będzie wynik. Może prezent świateczny wam się trafi[emoji5]Ja jutro testuje, bo nie czuję się jakoś przed okresowo a tu już 47dc!
Właśnie tak też nie bardzo ufam sikańcom bo w jednej ciąży nie miałam dodatnich testów ciążowych mimo bety już nawet ponad 1000 więc na drugie nie wiem po co robię te testy. No ale ostatnio pokazywały ciąże, biorę też pod uwagę to, że owulacja mogła się przesunąć dość mocno... A po 20dc już parę razy było bez zabezpieczenia... Mimo wszystko jeśli pojawią się dwie kreseczki to będziemy skakać ze szczęścia.Oo dlugi cykl. Myślalam ze ciebie już @ wzięła, a tu jednak nie. Daj znać jaki będzie wynik. Może prezent świateczny wam się trafi[emoji5]