reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Pamietaj, że i ja nie miałam absolutnie żadnych objawów ciąży. Poza pobolewaniem jak na @ i kluciem na linii cc. Nawet cycki były flaczki [emoji23]
Kto wie. Moze faktycznie jest szansa. Ja mam wlasnie pobolewanie jak na @ i nic wiecej. Zobaczymy jak sie wszystko potoczy, bo do okresu 5 dni zostalo.

Kochane moje [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Przyznam sie bez bicia że jak zobaczylam w pt wynik 1 to nie dosc ze sie poryczałam to pokasowałam wszystko na tel zwiazane ze staraniami. Ryczałam i kasowałam a maż mnie tylko pocieszał ze jak nie teraz to prezent na nowy rok sobie zrobimy i bedziemy sie dalej starać. Napchał we mnie zestawy z MC od których stroniłam od starań. Zeżarłam lody z polewą czekoladową.. i rzucialam sie w wir przygotowan. Wigilia firmowa. Przeprowadzke firmy z delegacji. Wczoraj dotarlam do domku i rajd po sklepach. Mam juz wszystko. Prezentem myslalam ze 2kreseczki beda wiec dopiero wczoraj swojemu kupowałam. Ok 2 w nocy wyszlam z kuchni i dziś działam dalej. Ale ... nie moglam nie myslec o Was. Wrociłam. Ciesze sie Martus ze Ci sie udalo. Reszcie dziekuje że czekałyscie za mną. Wszystkim życze dwoch czerwonych kreseczek. Duzo miłości i spokoju w zsbieganej codzienności [emoji173][emoji173][emoji173]
Ps. Pierniczki w nocy zrobilam ;) częstujcie sie
20181223_210315.jpeg

@SalsaPL przykro mi, że jednak beta nie urosła :( myslalam, że może jednak do mnie dołączysz na sierpień. Ale tak jak mówisz, będzie noworoczna dzidzia [emoji177]
Widocznie wszystko sie poprzestawialo. Owu była moze 10 lub 11. @ Nadal nie ma. Ale ... nie poddajemy sie :)

Dziewczyny zdrowych, wesołych i spokojnych świąt ! Spełnienia marzeń tych tłustych II kresek [emoji8][emoji8] Odpoczywajcie , cieszcie się rodziną i niech Wam Nowonarodzony błogosławi [emoji320][emoji319][emoji56][emoji8][emoji173]

reklama
Do góry