reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Miałam te same. I wychodziły podobnie. W każdym bądź razie nie użyje ich 2 raz Jutro już zobaczysz mocniejsza kreche!

Cichutko gratuluję!

Ale ostatnio wysyp fasolek ! Oby tak dalej to motywuje
emoji3059.png

Ja zapisałam się na wizytę do 2 gina. Zobaczymy co powie 2 lekarz. Czy faktycznie muszę się jeszcze powstrzymywać. A jeśli tak czy nie można toxo leczyć jeszcze jakoś inaczej
No i mąż jaki zadowolony [emoji23] jak nigdy hehe
No to jak to się mówi " stosunkowo udanego wieczoru "

No i mąż jaki zadowolony [emoji23] jak nigdy hehe
Tak ... nasi mężowie są na pewno przeszczęśliwi :laugh2: :cool2: mój też tylko czeka aż @ minie a wtedy to juz jak młody kogucik w różowych okularach :p hahahahaha
Ja od kiedy rzuciłam tabletki anty. to uwielbiam przytulanki a w szczególności jak mam dni płodne. Hormony bardzo zaburzały moje libido więc już podwójnie żałuję że musiałam je brać!

a ja glupia jeszcze woeczorem.test zrobilam, ale negatyw, ale 3 dni do @ wiec mogl nie wyjsc. Jutro rano zrobie i albo w te albo w tamte..
Jutro na pewno będzie z rana widać, wieczorem to nawet po terminie może nie wyjść
Tak ... nasi mężowie są na pewno przeszczęśliwi :laugh2: :cool2: mój też tylko czeka aż @ minie a wtedy to juz jak młody kogucik w różowych okularach :p hahahahaha
Ja od kiedy rzuciłam tabletki anty. to uwielbiam przytulanki a w szczególności jak mam dni płodne. Hormony bardzo zaburzały moje libido więc już podwójnie żałuję że musiałam je brać!
To mój już zepsuty i często muszę go zachęcać starość nie radość haha

Dziewczyny nie wiem ile z Was przeczytalo moj post odnośnie znow tego płynu. Wczesniej byl kolo prawego jajnika, zniknął, teraz miedzy jajnikiem prawym, a macica i nie wiadomo co to czy wodniak 3.4 na 1.7 cm.. Gin nakazal sie tym nie przejmowac. Hormonow mialam nie robic bo nie miarodajne po poronieniu. Odczekac do nastepnych staran 2 cykle... czyli zaczac od wrzesnia bo teraz 1. A oto wyniki badań... co myślicie?? Wszystko w normie. Ale zwroccie uwage na Tsh? Chyba troche niższe powinno być. Choc jest w normie.

Załączniki

• 20190727_002255.jpg
    20190727_002255.jpg
    208,2 KB · Wyświetleń: 59
Dziewczyny nie wiem ile z Was przeczytalo moj post odnośnie znow tego płynu. Wczesniej byl kolo prawego jajnika, zniknął, teraz miedzy jajnikiem prawym, a macica i nie wiadomo co to czy wodniak 3.4 na 1.7 cm.. Gin nakazal sie tym nie przejmowac. Hormonow mialam nie robic bo nie miarodajne po poronieniu. Odczekac do nastepnych staran 2 cykle... czyli zaczac od wrzesnia bo teraz 1. A oto wyniki badań... co myślicie?? Wszystko w normie. Ale zwroccie uwage na Tsh? Chyba troche niższe powinno być. Choc jest w normie.
20190727_002255.jpg

reklama
Do góry