Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny głupia ja zrobiłam przed @ bo dziwnie się czuje. Nie mogę złapać kreski telefonem, widzicie coś? Zobacz załącznik 1003117Zobacz załącznik 1003117
Nie wyświetla się link wyskakuje błądDziewczyny głupia ja zrobiłam przed @ bo dziwnie się czuje. Nie mogę złapać kreski telefonem, widzicie coś? Zobacz załącznik 1003117Zobacz załącznik 1003117
NieNie wyświetla się link wyskakuje błąd
Ja już zapowiedziałam że nie może marnować bo jest teraz cenne jak złoto i chyba zadziałało hahahahO kurde raz tak miałam i do dzisiaj mam wkurwa bo zmarnował nasienie [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie mogę otworzyć załącznikaDziewczyny głupia ja zrobiłam przed @ bo dziwnie się czuje. Nie mogę złapać kreski telefonem, widzicie coś? Zobacz załącznik 1003117Zobacz załącznik 1003117