madziolina_p
Fanka BB :)
a my sie doczekac tez nie mozemy razem z Toba.To będzie najdłuższy dzień w moim życiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my sie doczekac tez nie mozemy razem z Toba.To będzie najdłuższy dzień w moim życiu
a my sie doczekac tez nie mozemy razem z Toba.
Ale mocne masz plamienia?Jak nie dostane dzis @ a caly czas bede plamic to zrobie jutro rano test. W sunie bedzie 3 dni orzed @ ale testy mi wychodzily zawsze wczesniej. Albo to taka dluga faza nie wiem moze hormony ze mam kilka dni takie male brazowe plamienie, albo jakas i fekcja albo nie wiem
nie mocne wlasnie, pojedyncze, po calym dniu kilka kropelAle mocne masz plamienia?
U mnie już po ptokach - idzie @, jutro się rozkręci na maxa na pewno.
Nie martw się na zapas na razie :*Nie jestem w stanie pracować , czas stoi w miejscu a ja już mam milion pytań jak to będzie , czy beta dodatnia , potem martwienie się czy we właściwym miejscu ciąża..
Az nie wiem co napisać.. Strasznie mi przykro...Co z tą Smerfetka?????????
Dziewczyny jak mam się nie denerwować. Miałam ustaloną wizytę do lekarza który ponoć jest genialny w moim rejonie na 29 lipca i nie pojadę. Musiałam przełożyć na 5go. Dlaczego? Bo okres miałam dostać w zeszłym tygodniu. 16-17 lipca. Nie dostałam. Zrobiłam test 18go. Negatywny. Więc mówię zrobię betę. Ale w sobotę zaczęłam krwawić. Więc stwierdziłam że po ptakach. I co. Od soboty codziennie trochę plamilam i nic poza tym. Od wczoraj plamienie się zwiększyło. Może nawet i to nazwę lekkim krwawieniem. I nic poza tym. Nie wiem kiedy okres się rozkręci i kiedy skończy. I który w tym miesiącu dzień będzie pierwszym dniem cyklu. Nic już nie wiem. Jakbym dostawala normalnie okres bym się też cieszyła że zaraz można się starać. A tu dupa. A moje okresy trwają 8-14 dni. Więc moze i 3 tygodnie czekania na owu przedemna. A moze i jej w ogóle nie będzie.
♡♡♡♡♡ czekamy!Zobacz załącznik 1002364
Na wstępie proszę nie gratulować [emoji23]
Czekam na zrobienie bety i pozostałych badań bo popołudniu mam lekarza i chce już wiedzieć co i jak .