reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Moim zdaniem toksoplazmoza nadal jest aktywna.(swiadczy o tym poziom IgM ponad norme).Odebrałam w końcu badania toxo robione ponownie po Rovamicine.
I w ogóle nie wiem o co chodzi.
Czy któraś jest w stanie zinterpretować wyniki ? Wizyta dopiero za tydzień nie wytrzymam tyle. Na necie różne różności można wyczytać...
Proszę pomóżcie!Zobacz załącznik 1001799Zobacz załącznik 1001800
Poza tym organizm zwiększa produkcję IgG co oznacza że walczy z chorobą.
W porównaniu z majem IgG rosnie a IgM maleje to dobrze,pomału się leczy ostra postać choroby:-)
Mania88
Początkująca w BB
Po co robisz testy przed terminem @? tylko nie potrzebne przykrości ,poczekaj jak się @ spóźni to wtedy zrób
Racja .. ale cZłowiek głupi i niecierpliwy i nie potrzebne rozczarowania...
Mnie dziś bardzo boli brzuch jeszcze chłop mnie strasznie wkurza
Mania88 Ja też zawsze robiłam przed @ dopóki nie miałam biochemicznej i od tamtej pory zawsze widać jasną kreskę. Teraz robię zeby zobaczyć czy pregnyl juz zniknął.
Smerfetka jak tam ?
Jak wy cytujecie kilka wiadomości w jednym komentarzu?
Mania88 Ja też zawsze robiłam przed @ dopóki nie miałam biochemicznej i od tamtej pory zawsze widać jasną kreskę. Teraz robię zeby zobaczyć czy pregnyl juz zniknął.
Smerfetka jak tam ?
Jak wy cytujecie kilka wiadomości w jednym komentarzu?
madziolina_p
nie uwierzycie ale nie wiem, czy mi sie @ nie rozkreca, normalnie az wlozylam palec i mam taka brazowa wydzieline, a dzis 23dc, najmniej mialam 28 dni, nigdy kritszych, jak w zegarku normalnie. Mozliwe ze tyle implantacja?
Implantacja ponoć albo różowe plamienia, albo mlecznobrązowe. Trzymam kciuki żeby to nie @ tylko fasolka !nie uwierzycie ale nie wiem, czy mi sie @ nie rozkreca, normalnie az wlozylam palec i mam taka brazowa wydzieline, a dzis 23dc, najmniej mialam 28 dni, nigdy kritszych, jak w zegarku normalnie. Mozliwe ze tyle implantacja?
KiedyPytam
Dzięki dziewczyny ale ogólnie mam zalamke. Jeszcze jak dzisiaj mi tak całkiem zniknął okres miałam taką nadzieję.... Mi już się nie chce wierzyć że się uda. Cykl raz 25 dni raz 36 dni. Plamień mniej ale jednak nadal są. Ja już nie wierzę że kiedykolwiek będę miała dziecko czas się chyba z tym marzeniem pożegnać marzę o tym od 5 lat i chyba czas odpuścić najpierw 4 lata odkladania bo praca, a jak już praca to problem z cyklami, a jak się lekko unormowało i niby jest owu, wszystko gra, a ciąży nie widać normalnie dość.....
madziolina_p
tylko do tego czuje brzuch i troche krzyz , ale nigdy tak wczesnie nie mialam @Implantacja ponoć albo różowe plamienia, albo mlecznobrązowe. Trzymam kciuki żeby to nie @ tylko fasolka !
A próbowaliście wakacji, oczyszczenia głów? Tyle lat to szmat czasu nie dziwię się że jest ci smutno, ale kurczę no w końcu na będziesz mamusią! Wierzę w to mocno !Dzięki dziewczyny ale ogólnie mam zalamke. Jeszcze jak dzisiaj mi tak całkiem zniknął okres miałam taką nadzieję.... Mi już się nie chce wierzyć że się uda. Cykl raz 25 dni raz 36 dni. Plamień mniej ale jednak nadal są. Ja już nie wierzę że kiedykolwiek będę miała dziecko czas się chyba z tym marzeniem pożegnać marzę o tym od 5 lat i chyba czas odpuścić najpierw 4 lata odkladania bo praca, a jak już praca to problem z cyklami, a jak się lekko unormowało i niby jest owu, wszystko gra, a ciąży nie widać normalnie dość.....
reklama
KiedyPytam
No byłam na urlopie i co. Akurat byłam po owu więc wakacyjne starania na luzie nic nie dały. I też nie zaskoczylo niestetyA próbowaliście wakacji, oczyszczenia głów? Tyle lat to szmat czasu nie dziwię się że jest ci smutno, ale kurczę no w końcu na będziesz mamusią! Wierzę w to mocno !