reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny skoro zaczęło się to zobaczę co sie będzie dziac do jutra. Jak znowu to było jednorazowe i przejdzie, to zrobię test jutro. A jak nie no to dupa..... Ehhhh a wykres nadziei skoczył mi tak wysoko w górę :( :( :(
Zobacz czy to się rozkręci , jeśli tak no to czekać na następną owu , a jak nie to lekarz lub beta

reklama
Głowa
Dziewczyny skoro zaczęło się to zobaczę co sie będzie dziac do jutra. Jak znowu to było jednorazowe i przejdzie, to zrobię test jutro. A jak nie no to dupa..... Ehhhh a wykres nadziei skoczył mi tak wysoko w górę :( :( :(
Głowa do góry:) będziesz w ciąży, może po prostu nie w tym cyklu

Cześć wszystkim nowym staraczka:-)!
Fajnie że jest nas coraz więcej:-)

Jak czytam wasze wpisy to czasem naprawdę jakbym widziała siebie 8-)

U mnie dzisiaj 23 dc, kupiłam test ale zrobię dopiero za tydzień chociaz mnie już trochę korci:-)

reklama
Do góry