reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
@KiedyPytam hej kochana dzisiaj mi podskoczyla temperatura z 36.02 na 36.22 także nadzieja jest i ten spadek mógł oznaczać zagniezdzenie. Choć nie robię sobie większej nadziei. Czekam spokojnie do 17 lipca czy @ przyjdzie to będzie mój 41dc.

A co u Ciebie? Mierzysz nadal ta temp?
Ja po tych dwóch dniach spadku wczoraj odpuściłam i stwierdziłam że co ma być to będzie.... Jestem na urlopie i się wyspać nie mogę bo telefon rano dzwoni na mierzenie. A że wczoraj aktywnie, basen, spacery, rybka, piwko z sokiem, przytulanko, odpuściłam i rano się po prostu w końcu wyspałam i nie zmierzyłam tej temp.... Wpisałam taka jak wczoraj i dałam żeby wykres ignorowal...

Ja po tych dwóch dniach spadku wczoraj odpuściłam i stwierdziłam że co ma być to będzie.... Jestem na urlopie i się wyspać nie mogę bo telefon rano dzwoni na mierzenie. A że wczoraj aktywnie, basen, spacery, rybka, piwko z sokiem, przytulanko, odpuściłam i rano się po prostu w końcu wyspałam i nie zmierzyłam tej temp.... Wpisałam taka jak wczoraj i dałam żeby wykres ignorowal...
Rozumiem. Mam rację korzystaj z urlopu. Jak ma być ciaza to napewno będzie czy z mierzeniem czy bez mierzenia. Życzę miłego wypoczynku.

reklama
Rozumiem. Mam rację korzystaj z urlopu. Jak ma być ciaza to napewno będzie czy z mierzeniem czy bez mierzenia. Życzę miłego wypoczynku.
Tak właśnie. Ale trochę mam wyrzuty sumienia wobec siebie. Ale jutro dochowam wszystkich reguł i zmierzę rano. To już będzie 6-7 dni po owu. Aha i oczywiście kupiłam już test clearblue taki co można już tydzień po owu i się zastanawiam czy jutro zrobić czy dopiero np. w czwartek. Nakrzyczcie na mnie mnie bo jeden zrobiłam już wczoraj. I nic. Więc ten kolejny leży i czeka. I może go narazie nie ruszę.

Do góry