reklama
maeria
Fanka BB :)
Zdrówka! U mnie od tygodnia totalny brak apetytu i też mi jakoś niedobrze. Powodzenia w czwartekMi dzisiaj podskoczyla temperatura A dzisiaj mi się ciągle spać chce i mnie mdli.
Stres przed czwartkowa wizyta pewnie się objawia. Albo coś mnie łapie. Pewnie jakieś chorubsko. Dawno nie chorowalam.
młoda1994
Dziękuję kochana.Zdrówka! U mnie od tygodnia totalny brak apetytu i też mi jakoś niedobrze. Powodzenia w czwartek
KiedyPytam
Ja po tych dwóch dniach spadku wczoraj odpuściłam i stwierdziłam że co ma być to będzie.... Jestem na urlopie i się wyspać nie mogę bo telefon rano dzwoni na mierzenie. A że wczoraj aktywnie, basen, spacery, rybka, piwko z sokiem, przytulanko, odpuściłam i rano się po prostu w końcu wyspałam i nie zmierzyłam tej temp.... Wpisałam taka jak wczoraj i dałam żeby wykres ignorowal...@KiedyPytam hej kochana dzisiaj mi podskoczyla temperatura z 36.02 na 36.22 także nadzieja jest i ten spadek mógł oznaczać zagniezdzenie. Choć nie robię sobie większej nadziei. Czekam spokojnie do 17 lipca czy @ przyjdzie to będzie mój 41dc.
A co u Ciebie? Mierzysz nadal ta temp?
młoda1994
Nie musi być typowo owulacyjny. Moze być zwykły ale 2 miejsca po przecinku żeby miał.Dziewczyny, jaki termometr owulacyjny polecacie? Zamierzam kupić
młoda1994
Rozumiem. Mam rację korzystaj z urlopu. Jak ma być ciaza to napewno będzie czy z mierzeniem czy bez mierzenia. Życzę miłego wypoczynku.Ja po tych dwóch dniach spadku wczoraj odpuściłam i stwierdziłam że co ma być to będzie.... Jestem na urlopie i się wyspać nie mogę bo telefon rano dzwoni na mierzenie. A że wczoraj aktywnie, basen, spacery, rybka, piwko z sokiem, przytulanko, odpuściłam i rano się po prostu w końcu wyspałam i nie zmierzyłam tej temp.... Wpisałam taka jak wczoraj i dałam żeby wykres ignorowal...
Patrycja35
Hej! No mi sie udało....4 tydz.i 5 dzien...mam syna 18lat corcie 13 i maly Skarb w brzuszku.Jestem po 1 ciazy biochemicznej...trzymajcie kciuki by bylo dobrze☺Fajnie , że jest Nas tu coraz więcej. Oby Nam się wszystkim udało!!
młoda1994
Gratulacje. Życzę spokojnej i nudnej ciąży.Hej! No mi sie udało....4 tydz.i 5 dzien...mam syna 18lat corcie 13 i maly Skarb w brzuszku.Jestem po 1 ciazy biochemicznej...trzymajcie kciuki by bylo dobrze[emoji5]
Patrycja35
Dziękuję:* lekarz zdradzil mi sekret by sie kochać 16 i 19 dnia cyklu najlepiej..i zadzialalo..Moze innym tez to pomoże❤
reklama
KiedyPytam
Tak właśnie. Ale trochę mam wyrzuty sumienia wobec siebie. Ale jutro dochowam wszystkich reguł i zmierzę rano. To już będzie 6-7 dni po owu. Aha i oczywiście kupiłam już test clearblue taki co można już tydzień po owu i się zastanawiam czy jutro zrobić czy dopiero np. w czwartek. Nakrzyczcie na mnie mnie bo jeden zrobiłam już wczoraj. I nic. Więc ten kolejny leży i czeka. I może go narazie nie ruszę.Rozumiem. Mam rację korzystaj z urlopu. Jak ma być ciaza to napewno będzie czy z mierzeniem czy bez mierzenia. Życzę miłego wypoczynku.