reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019/2020!

ja powinnam wczoraj, ale na razie cisza... choć czuję, ze dziś dostanę :)
Byłam ostatnio na badaniach tsh i wyszedł mi poziom 2,89 także może to trochę utrudnia sprawę. Zobaczę co powie lekarz
Mi nie zlecił żadnych badań, kazał czekać do grudnia i wtedy przyjść. Ale łatwo mu powiedzieć proszę czekać :) pogadaj z tym swoim i może faktycznie tarczyca jest problemem, ja też poruszę ten temat, tym bardziej, że moja babcia miała bardzo duże problemy z tarczycą.

reklama
Mi nie zlecił żadnych badań, kazał czekać do grudnia i wtedy przyjść. Ale łatwo mu powiedzieć proszę czekać :) pogadaj z tym swoim i może faktycznie tarczyca jest problemem, ja też poruszę ten temat, tym bardziej, że moja babcia miała bardzo duże problemy z tarczycą.

oczywiscie starań 4 miesiace to nie ma
Co panikować :) ale po prostu zastanawiam się czy to czasem nie utrudnia

Myślałam, że to nie będzie takie trudne :) a jednak :)
Jeśli kobieta ma cykle 28 dniowe to owszem nie ma co panikować, ale przy moich 38 dniowych czekanie wydłuża się o prawie 2 tygodnie ... więc teoretycznie mniej szans na płodne dni.
Jestem dumna z kobiet, którym od razu w pierwszym cyklu starań Się udało ! I tych nie pierwszocyklowych również :)

Myślałam, że to nie będzie takie trudne :) a jednak :)
Jeśli kobieta ma cykle 28 dniowe to owszem nie ma co panikować, ale przy moich 38 dniowych czekanie wydłuża się o prawie 2 tygodnie ... więc teoretycznie mniej szans na płodne dni.
Jestem dumna z kobiet, którym od razu w pierwszym cyklu starań Się udało ! I tych nie pierwszocyklowych również :)

ja mam głównie cykle 31 dni, ale zdarzyło się ze miałam 33. No i teraz tez mi się spóźnia.
jedni mówią ze ta owulacja jest w połowie cyklu, drudzy ze 14 dni przed kolejna miesiączka..

ja mam głównie cykle 31 dni, ale zdarzyło się ze miałam 33. No i teraz tez mi się spóźnia.
jedni mówią ze ta owulacja jest w połowie cyklu, drudzy ze 14 dni przed kolejna miesiączka..
Owulacja nie odbywa się nigdy w połowie cyklu chyba że masz cykle jak w zegarku co 28 dni ale jeśli masz nie regularne to owulacja odbywa się 14-15 dni przed kolejna miesiączka.

reklama
Do góry