Hejka. 31 dc, okresu nie ma, testu nie zrobiłam bo nie ogarnęłam poranka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim dniu to już nawet koło południa zrób test .Hejka. 31 dc, okresu nie ma, testu nie zrobiłam bo nie ogarnęłam poranka
Nie martw się Kochana, wszystko będzie dobrze. Tyle się tutaj można naczytać o objawach i ich braku że wygląda na to że każda ciąża jest inna.W takim dniu to już nawet koło południa zrób test .
Ja mam dziś 27dc . Ale cholernie się boję, byłam dziś na becie wynik po południu.
Martwię się bo piersi mnie bolaly i byly duzo wieksze A od wczoraj nie bolą i wracają do wyglądu jak po okresie w marcu to oznaczało że nic z tego
Może to dobry objaw ten brak objawowNie martw się Kochana, wszystko będzie dobrze. Tyle się tutaj można naczytać o objawach i ich braku że wygląda na to że każda ciąża jest inna.
Ja jakoś nie wierzę że to ciąża. Nie mam kompletnie żadnych objawów
Z tymi objawami to kompletnie nie ma żadnej reguły. To co u jednej jest objawem ciąży, u innej zwiastuje okres.. i poki nie ma @ jest nadzieja na IINie martw się Kochana, wszystko będzie dobrze. Tyle się tutaj można naczytać o objawach i ich braku że wygląda na to że każda ciąża jest inna.
Ja jakoś nie wierzę że to ciąża. Nie mam kompletnie żadnych objawów [emoji85]
Kochana mam 69.7 dzis 27dc . Coś mi się wydaje że mało w poniedziałek powtórzęLenka, kiedy będziesz miała wyniki bety? Daj znać .
Jak mało, piękna betaMam
Kochana mam 69.7 dzis 27dc . Coś mi się wydaje że mało w poniedziałek powtórzę
Jak sprawdzałam to nie które dziewczyny na tym etapie mają już ok 200 bo ja owu miałam dość wcześnie.Jak mało, piękna beta