reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

reklama
Dziękuję dziewczyny !! Trochę mi lepiej. Też sobie wmawiam ze poprostu to inne firmy i kazdy inaczej reaguje . Pink test w poniedziałek nie pokazał nic A wczoraj jednak już było ,blade ale było. Może po prostu bobo test mimo ze czułość 25 lepiej wykrywa. Jutro beta więc się okaże .

Dziękuję dziewczyny !! Trochę mi lepiej. Też sobie wmawiam ze poprostu to inne firmy i kazdy inaczej reaguje . Pink test w poniedziałek nie pokazał nic A wczoraj jednak już było ,blade ale było. Może po prostu bobo test mimo ze czułość 25 lepiej wykrywa. Jutro beta więc się okaże .
Mi wczoraj test z biedry nic nie pokazał, mam też bobo test z rossmana, ale czekam dzisiaj na okres :)

reklama
Nie... 3 dni z rzędu. Każda fotka to jeden dzień, jak widać na załączonym obrazku, jeden test pokazuje, inny nie. Wszytskie o czułości 10 🤷🏻‍♀️
O kurde to faktycznie ...Więc może nie potrzebnie się stresowalam. Kiedyś przeczytakam ,że jak jeden test pokaże 2 orzechy to żeby sobie resztę odpuścic i to chyba dobry pomysł.bo to potem porównywanie itd . M już chciał dziś znowu bobo test kupić ale powiedziałam nie .bo jak nie daj Boże wyjdzie jaśniejsza niż w środę to nie chce nerwów. Jutro już troszkę po becie się wyjaśni.

Dobrze ,że jesteście 😘😘😘😘

Do góry