reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Trzymam kciuki aby ci sie udało za pierwszym razem.ja dzis optymistyczniej temperatura skoczyla o kolejne trzy kreski dzis 37.oby sie utrzymala dzis 6 dzien po owu.Dzieci poszly do szkoly dom znowu pusty.

reklama
A u mnie 45 dzien cyklu... wczoraj test negatywny dzis okropne bole podbrzusza jakby mnie cos rozciskalo od srodka. Lekarz nie ma wolnego terminu. Zapisalam sie do innego ale dopiero na za tydzien. Juz mam dość co jest znowu grane... juz myslalam ze bedzie dobrze a tu kapa... [emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki aby ci sie udało za pierwszym razem.ja dzis optymistyczniej temperatura skoczyla o kolejne trzy kreski dzis 37.oby sie utrzymala dzis 6 dzien po owu.Dzieci poszly do szkoly dom znowu pusty.
No to piękna ta temperatura :) oby teraz się trzymała na takim poziomie :) mi też rośnie jednego dnia o 2/3 kreski i kolejnego o nastepne. Także wszystko będzie dobrze [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove przykro mi. Przytulam! Super że masz taką energie na kolejny cykl. Oby był owocny. Trzymam kciuki!!!! [emoji173]

A u mnie dziś 10dc i jutro ide na monitoring. Chyba dzięki temu miovarianowi będzie owulacja szybciej bo dziś test owu prawie pozytywny :)
1518445861-e926bb8a6a45842f-aaaaaa.jpeg

U mnie 7 dc i dalej myślę ;p
W ogóle jak nie chodziłam do dentysty to nic mnie nie bolało, a teraz jak chciałam poleczyć co będzie to po ostatniej wizycie boli mnie jakiś ząb i nie wiem który ;p Idę w środę znowu i liczę, że tym razem skończy mi mojego zatrutego ząbka i zostaną mi jeszcze 2 ósemki, chyba że jeszcze coś tam wynajdzie (oby nie)...
W ogóle tak z ciekawości poczytałam trochę o zdjęciach rtg i co mnie ździwiło to jeśli facet robił zdjęcie rtg np. zęba i nie dostał fartucha (przynajmniej po moim zdziwieniu znalazłam taką informację) to powinien odczekać 3 miesiące, jeśli ma w planach staranie się o dziecko... aczkolwiek znalazłam sprzeczne info na ten temat... spotkał się ktoś z czymś takim?

Cześć ! Mogę dołączyć ? Mam dwóch synków i staramy się o trzecie dzieciątko [emoji173]️ mam pco ogólnie brak owulacji. Pod koniec lutego testuje[emoji8][emoji8]

Ja o czymś takim nie słyszałam , czytając to zrobiłam szerokie oczy [emoji33] trzy miesiące , strasznie długo coś tu chyba nie gra [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam w 12dc, w tym miesiącu nie staramy się z naciskiem na ciąże. Oczywidcie jakby nam się udało totbylibyśmy najszczeeesliwsi na świecie, ale juz nie słuchamy mojego organizmu po tamtym cyklu :p
Od 3 dni aplikacja pokazuje że plodnep wiex przytulamy sie intensywnie wszystkim starajacym życzę pomyslnego cyklu!

Do góry