reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Migdalove rób jak uważasz. Dla mnie sprawdzenie przyrostu bety to podstawa zresztą lekarz przez tel też mówił żeby sprawdzić. Oczywiście niektóre kobiety nie robią i tez jest ok. To twoje życie wiec rób jak chcesz. Zaskoczyłas mnie, że nie jesteś ciekawa, ja bym już umierala do poniedziałku. To nie nadgorliwosc tylko troska :) w każdym razie powodzenia .

reklama
Przepraszam córka mnie zagadala i przekręcilam nick :D :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic sie nie dzieje :) dziś 9 dzień cyklu, powiem Ci,że stresuje mnie troszke myśl o staraniach, pierwsza ciąża się udała bo po prostu przestaliśmy się zabezpieczać i mam nadzieję,że tym razem też tak będzie bo na tym liczeniu dni, mierzeniu temp. kompletnie sie nie znam. Nigdy wcześniej głębiej się nie zastanawiałam nad cyklem.. Teraz chyba będę musiała, zwłaszcza,że nie mam jednego jajowodu..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz też się uda zobaczysz trzeba być dobrej myśli najważniejsze w tym wszystkim według mnie to nie sprowadzić seksu do jednego mam na myśli taką presje którą ja odczuwam w pewnym momencie wcześniej też liczyłam robiłam testy owulacyjne chciałam mierzyć temperaturę wszystko w pewnym momencie zaczęło się kręcić wokół jednego nie kochałam się wtedy kiedy mam ochotę a jedynie wtedy kiedy Moim zdaniem była jakaś szansa na poczęcie I to było straszne zero spontanu i ciągle myśli czy się udało popieram chodzenie do lekarza na przykład na monitoring żeby zobaczyć kiedy występuje owulacja czy w ogóle występuje czy nie ma torbieli które na przykład blokują owulację i tak dalej natomiast rzeczywiście w pewnym momencie sama zaczęłam się z tym wszystkim męczyć przestałam liczyć zapisywać wyluzować jest ciężko ale mi się wtedy udało i nagle coś zaskoczyło

c55f0dw4ay49a7ki.png

Natknęłam się na Twoją historię bardzo mi przykro że tak dużo przeszłaś Trzymam mocno kciuki Mam nadzieję że tym razem będzie wszystko OK na pewno będzie

c55f0dw4ay49a7ki.png

Natknęłam się na Twoją historię bardzo mi przykro że tak dużo przeszłaś Trzymam mocno kciuki Mam nadzieję że tym razem będzie wszystko OK na pewno będzie

c55f0dw4ay49a7ki.png

Dziekuje, mam również liczę na to,że limit pecha wykorzystałam [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trudno. Kolejny cykl = starania pełną parą. ;) W piątek kontrol u lekarza, będzie trzeba oznajmić, że chcemy się starać, pewnie dodatkowe zalecenia mi da w związku z moim dziwacznym organizmem.

Do góry