reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
@KatiNails czym się kurowalas jak jak byłaś w ciąży przeczytałam na sierpniówkach zrobiłaś sobie inhalację Napisz proszę z czego co ci pomagała na katar czy byłaś u lekarza czy coś ci doradził Czy są jakieś preparaty dla kobiet w ciąży które rzeczywiście się sprawdzają mam potworne katar i ból gardła

c55f0dw4ay49a7ki.png
Ja miałam zapalenie krtani i tchawicy wtedy. Inhalacje na to że sterydów - nebbud w ciąży można - ale tym tylko po konsultacji z lekarzem. A na katar inhalacje zwykła solą fizjologiczna :) na gardło w obu ciążach ArgentinT można :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Migdalove przykro mi :(
Kiedyś się uda... przeprowadzancie się czy zostajecie u rodziców?
Chwilowo bez zmian, czekam na jakąś pracę i wtedy będziemy coś myśleć, bo póki co za 1800zl nic nie ogarniemy. Trochę CV znowu porozsyłałam więc może coś w końcu dostanę. Aczkolwiek na szczęście sytuacja z ojcem jest na dobrych torach, nie mamy już się czego obawiać. Jak usłyszał, że może będzie dziadkiem to jakby piorun w niego strzelił i zmienił swoje myślenie prawdopodobnie. Tak czy inaczej i tak marzy mi się pójść na swoje. Na pewno jak skończę w końcu to średnie to będę miała większą szansę na pracę. Za błędy młodości trzeba płacić, ale nie patrzę w tył tylko idę do przodu.

reklama
Dzis 4 dc, miesiączka się skończyla. Nie mam pojęcia, jak dlugie bede miala teraz cykle :/ ale pierwszy test planuje zrobic w Dzień Kobiet. Licze bardzo na to, ze uda sie w pierwszym cyklu staran

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry