reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@KatiNails czym się kurowalas jak jak byłaś w ciąży przeczytałam na sierpniówkach zrobiłaś sobie inhalację Napisz proszę z czego co ci pomagała na katar czy byłaś u lekarza czy coś ci doradził Czy są jakieś preparaty dla kobiet w ciąży które rzeczywiście się sprawdzają mam potworne katar i ból gardła

c55f0dw4ay49a7ki.png
Ja miałam zapalenie krtani i tchawicy wtedy. Inhalacje na to że sterydów - nebbud w ciąży można - ale tym tylko po konsultacji z lekarzem. A na katar inhalacje zwykła solą fizjologiczna :) na gardło w obu ciążach ArgentinT można :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Migdalove przykro mi :(
Kiedyś się uda... przeprowadzancie się czy zostajecie u rodziców?
Chwilowo bez zmian, czekam na jakąś pracę i wtedy będziemy coś myśleć, bo póki co za 1800zl nic nie ogarniemy. Trochę CV znowu porozsyłałam więc może coś w końcu dostanę. Aczkolwiek na szczęście sytuacja z ojcem jest na dobrych torach, nie mamy już się czego obawiać. Jak usłyszał, że może będzie dziadkiem to jakby piorun w niego strzelił i zmienił swoje myślenie prawdopodobnie. Tak czy inaczej i tak marzy mi się pójść na swoje. Na pewno jak skończę w końcu to średnie to będę miała większą szansę na pracę. Za błędy młodości trzeba płacić, ale nie patrzę w tył tylko idę do przodu.

reklama
Dzis 4 dc, miesiączka się skończyla. Nie mam pojęcia, jak dlugie bede miala teraz cykle :/ ale pierwszy test planuje zrobic w Dzień Kobiet. Licze bardzo na to, ze uda sie w pierwszym cyklu staran

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry