reklama
minimalina
Aktywna w BB
Bardzo szkoda ;(
Ja miałam zapalenie krtani i tchawicy wtedy. Inhalacje na to że sterydów - nebbud w ciąży można - ale tym tylko po konsultacji z lekarzem. A na katar inhalacje zwykła solą fizjologiczna na gardło w obu ciążach ArgentinT można@KatiNails czym się kurowalas jak jak byłaś w ciąży przeczytałam na sierpniówkach zrobiłaś sobie inhalację Napisz proszę z czego co ci pomagała na katar czy byłaś u lekarza czy coś ci doradził Czy są jakieś preparaty dla kobiet w ciąży które rzeczywiście się sprawdzają mam potworne katar i ból gardła
Żartujesz ? [emoji24][emoji24] Tak mi przykro..Witam się w 1dc. Chociaż wiem na czym stoję.
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Migdalove przykro mi
Kiedyś się uda... przeprowadzancie się czy zostajecie u rodziców?
1
174974
Gość
Chwilowo bez zmian, czekam na jakąś pracę i wtedy będziemy coś myśleć, bo póki co za 1800zl nic nie ogarniemy. Trochę CV znowu porozsyłałam więc może coś w końcu dostanę. Aczkolwiek na szczęście sytuacja z ojcem jest na dobrych torach, nie mamy już się czego obawiać. Jak usłyszał, że może będzie dziadkiem to jakby piorun w niego strzelił i zmienił swoje myślenie prawdopodobnie. Tak czy inaczej i tak marzy mi się pójść na swoje. Na pewno jak skończę w końcu to średnie to będę miała większą szansę na pracę. Za błędy młodości trzeba płacić, ale nie patrzę w tył tylko idę do przodu.Migdalove przykro mi
WspółczujęWitam się w 1dc. Chociaż wiem na czym stoję.
LassHa
Witam się w 1dc. Chociaż wiem na czym stoję.
Współczuje, trzymam kciuki o starania
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
patuśka
Dzis 4 dc, miesiączka się skończyla. Nie mam pojęcia, jak dlugie bede miala teraz cykle :/ ale pierwszy test planuje zrobic w Dzień Kobiet. Licze bardzo na to, ze uda sie w pierwszym cyklu staran
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom