irminka1231
Fanka BB :)
Takze zycze owocnego staranka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pierwszy [emoji4] tez mam od 2dc brac, przez 5 dni. Kiedy mam isc na monitoring? bo moj gin nie okreslil mi konkretnie [emoji20] dziekuje i Tobie rowniez powodzenia [emoji8]Misza , to twój pierwszy cykl z clo ?
Ten cykl mam właśnie z clo , brałam od 2 dc i zobaczymy czy się wykluje [emoji175] kciuki za ciebie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bralam luteine od 16 dc przez 7 dni, ostatnio krwawienie wystapilo 7 dni po odstawieniu, a teraz praktycznie od razu. Niestety moje cykle sa bardzo nieregularne 3-6 miesiecy... [emoji20] ostatni cykl był bezowulacyjny wiec gin od razu przepisal luteine na wywoalnie + clo. Mam nadzieje ze w koncu uda mi sie wyhodować piekne pecherzyki [emoji4] a Ty bierzesz tylko dupka czy tez jestes po clo? [emoji4]Jestesmy na podobnym etapie u mnie 25 dc ale cykle tak ok 31 dniowe (chociaż z tym bardzo różnie), ten powinien być ok 32-34 dniowy bo dupka późno zaczęłam brać a on przesuwa @ nastawiona jestem optymistycznie, najwyżej sie rozczaruje [emoji14] teraz testuje w piatek, jak negatyw odstawiam dupka i czekam na @
Szybko u Ciebie te plemienia, zawsze tak masz?
Ja tez mam podejrzenie pcos, wiem ze jest ryzyko torbieli ale chce spróbować [emoji4] chyba nigdy nie mialam owu [emoji20] to dopiero moj pierwszy cykl z clo wiec jeszcze nie wiem czy bede musiala wziac zastrzyk. Pewnie pierwszy będzie taki na sprawdzenie, tzn mala dawka, bez zastrzyku, zeby zobaczyc jak reaguja jajniki [emoji4] nie mam jeszcze dzieci, na pewno bylabym w szoku gdyby okazalo sie ze od razu bedzie dwojka, ale przyjelabym z otwartym sercem [emoji7]Na razie tylko dupka - to mój 1 z 3 miesięcy, potem chyba dostane clo, ale wolałabym wczesniej miec chociaz 1 cykl z monitoringiem zeby nie brac clo jesli nie ma potrzeby :| nie wiem czy przy podejrzeniu PCO clo nie naprodukuje mi torbieli...
Tez miałam brać dupka od 16dc ale bralam od 18, balam sie ze owu przyblokuje tylko ja miałam brać 10 dni
Na pewno uda Ci sie wyhodować jakies ładne jajka Bierzesz tez zastrzyki z oviterelle? Chciałabyś bliźniaki?