reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Emii witaj :) w jakim wieku masz dzieciaczki? Dla mnie tez to bedzie pierwszy cykl staran

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super :) moja córa kończy w tym roku 4 lata. Chciałabys teraz coreczke, synka czy obojetne?

Patuśka , szczerze mi to obojętne , zapewne będzie syn ale z córki też bym się cieszyła [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Podjęłam decyzję (No dobra podjęliśmy, choć mój mąż to się nad niczym nie zastanawiał - tylko ja jestem jakaś dziwna i wszystko milion razy przemyśliwuję)... bez liczenia, testów itp. spróbujemy, w sensie co będzie to będzie. Po prostu nie będziemy uważać od tego cyklu, ale też nie będziemy się specjalnie starać - wiem kiedy mam owulację, choć nie liczę (a przynajmniej tak mi się wydaje), ale nie mam ochoty, ani czasu na pomiary temperatury, testy itp. choć dowiedziałam się już od Was sporo.
Test zrobię 8-go marca, jeśli 7-ego nie odwiedzi mnie @ ;)

hej dziewczyny po długim czasie nieobecności wracam do was co u mnie ? staramy się o 3 maleństwo dla przypomnienia mam 2 corki w wieku 12 i 6 lat jestem po operacji amputacji szyjki macicy no i staramy się już od sierpnia 2017 roku narazie bezskutecznie hormony w normie żołnierze tez ok :)

Hej Baffi, jakie są rokowania w przypadku takiej sytuacji z szyjka?

patuska według lekarza nic nie stoi na przeszkodzie smialo mogę zajść w ciaze gozej będzie z donoszeniem maluszka bo tu już musze się nastawić na lezenie i na zaszycie

reklama
Do góry