reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
U mnie dzis 16 dzień.nadal czekam na owulke.temperatura na wykresie juz niska.inne objawy tez sa a test owulacyny jeszcze negatywny boje sie ze jej nie bedzie.jutro ide do ginekologa i mam stresa.jak nie wiem.moje jajnki kuja na przemiennie.Dzieciaki w piatek pojechaly na ferie a dom bez nich pusty.tesknie okropnie za nimi.Poza tym witam nowe dziewczyny

@KatNails super wieści duży maluszek ja tez wczoraj byłam podejrzeć mojego babla bo nawkrecalam sobie ze mało objawów mam ale na szczęście moje całe 2 cm szczęścia ma się całkiem dobrze :)
@Migdalove nie stresuj się wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciuki &&& narzeczony już coś podejrzewa czy nadal nieświadomy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nadal nic nie wie. ;)

Nadal nic nie wie. ;)

Czyli dalej opcja walentynki? Oj to będzie piękny prezent ja to już dawno bym powiedziała bo ja to z tych niecierpliwych jestem [emoji3]

w57v3e3k7xowfzhz.png

Po obliczeniu kiedy pójdę ostatni raz oddać krew umowilam sobie wizytę u gin żeby mieć już wszystkie wyniki a żeby zdążyć przed następnym cyklem :)

Migdalove chłop oszaleje ze szczęścia
U mnie @ brak za to ból brzucha jak na @ wczoraj miałam delikatne plamienie na papierze, jest mi ciagle niedobrze, ale to u mnie objaw nadchodzacego okresu. Nadzieji sobie nie robię zresztą dziś idę do lekarza. Zresztą starania musze odłożyć o rok. Moja firma otwiera kolejny oddział i niestety to nie jest najlepszy czas na ciążę. Wam wszystkim życzę by te upragnione 2 kreseczki pojawiły się szybko i oby wszystkie ciążę upłynęły nudno i nie za szybko żebyście zdążyły odpocząć przed Armagedonem :)

Migdalove chłop oszaleje ze szczęścia
U mnie @ brak za to ból brzucha jak na @ wczoraj miałam delikatne plamienie na papierze, jest mi ciagle niedobrze, ale to u mnie objaw nadchodzacego okresu. Nadzieji sobie nie robię zresztą dziś idę do lekarza. Zresztą starania musze odłożyć o rok. Moja firma otwiera kolejny oddział i niestety to nie jest najlepszy czas na ciążę. Wam wszystkim życzę by te upragnione 2 kreseczki pojawiły się szybko i oby wszystkie ciążę upłynęły nudno i nie za szybko żebyście zdążyły odpocząć przed Armagedonem :)
Mnie wczoraj bolał brzuch ale dzisiaj już cisza na szczęście więc jestem spokojniejsza. I nagle mam większy apetyt niż zazwyczaj...

reklama
U mnie nadal bezobjawowo, zero boli jak na okres, zero bolu piersi, nadal nie czuje sie ani na okres ani na ciaze. Dzis zrobilam jeszcze jeden test, kreska juz calkiem pociemniala, a reszta testow pozolkla brzydko :( myslalam zeby je zachowac ale chyba zostawie tylko zdjecie.
Milego dnia kobietki :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry