reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
No w sumie tak też moglo być. Choć ból brzucha jakby zaraz miała być i czuję się tak ciężko ... testu nie robie nie ma po co z takim tsh i prolaktyna nie moglo się ydac

hejka dziewczyny witam w 1dc niestety przylazla@, ale o dziwo mam inne objawy niz zwykle, bol jajnikow lekki jak nigdy,piersi nadal bola,zyly na piersiach sie powiekszyly i pojawily sie nowehm narazie mam plamienia takie rozwe ale chyba sie rozkreci, wiec w tym miesiacu działamy jeszczeale chyba bardziej intensywniej niz do tej pory pozdrawiam

hejka dziewczyny witam w 1dc niestety przylazla@, ale o dziwo mam inne objawy niz zwykle, bol jajnikow lekki jak nigdy,piersi nadal bola,zyly na piersiach sie powiekszyly i pojawily sie nowehm narazie mam plamienia takie rozwe ale chyba sie rozkreci, wiec w tym miesiacu działamy jeszczeale chyba bardziej intensywniej niz do tej pory pozdrawiam
Przykro mi :(. To zaczynamy razem ja też dzisiaj 1dc. To pomyślności w nadchodzącym... :)

Cześć :*
Wczoraj tylko nadrobilam ;) witam nowe dziewczyny :)

U mnie 3dc i jadę dziś na badania z krwi, pierwsze z trzech. Trochę się boję jak to wszystko będzie

A to przepraszam :D, w takim razie żeby przyszła i żeby wyniki badań wyszły jak najlepsze :)

Super :-) :)

Super gratulacje [emoji3]

w57v3e3k7xowfzhz.png

@KatNails super wieści duży maluszek ja tez wczoraj byłam podejrzeć mojego babla bo nawkrecalam sobie ze mało objawów mam ale na szczęście moje całe 2 cm szczęścia ma się całkiem dobrze :)
@Migdalove nie stresuj się wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciuki &&& narzeczony już coś podejrzewa czy nadal nieświadomy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry