reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Może masz rację ale na ten moment nie chce o tym wszystkim myśleć..

dqprj44jvvvhz460.png
Odpocznij moze sobie kilka dni od tego i później przemysl sobie to wszystko raz jeszcze. Ale wydaje mi się, że jednak warto te badania będzie zrobić. :)
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Migdalove to w takim razie "trzymam za reke" w tym wszystkim i przejdzmy przez to razem bo ja dopuki nie ujrze bijacego serca w 7 tyg to nie pomysle ani przez sekunde ze nawet moze byc dobrze. Myslalam tak juz 4 razy i 4 razy byl koszmar. A co najgorsze 3 razy pod rzad, gdzie juz w pazdzierniku myslalm ze wyczerpalam limit zlego losu, a jednak taki limit chyba nie istnieje. Trzymam za ciebie mocno kciuki. U mnie dzis z om 4t3d.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Miejmy nadzieję, że będzie wszystko w porządku. Trzymam i ja za Ciebie bardzo mocno kciuki. [emoji813] U mnie tak jak widać na suwaczku, 3t2d z om. 13dpo.

Migdalove u mnie cykle sa mega dlugie bo az 33-35 dniowe. Tez jestem okolo 12 dpo.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
To nie jest tak strasznie, moje poprzednie były 40-80 dniowe o dodatkowo bezowulacyjne... Na szczęście lekarz znalazł przyczynę i jest ok. Mam 27-31 dniowe cykle. Do tego owulacje drugi raz zauważyłam w 10dc.

To nie jest tak strasznie, moje poprzednie były 40-80 dniowe o dodatkowo bezowulacyjne... Na szczęście lekarz znalazł przyczynę i jest ok. Mam 27-31 dniowe cykle. Do tego owulacje drugi raz zauważyłam w 10dc.

Ja zauważyłam że przy wczesnych owulacjach szybko zachodzi się w ciążę [emoji23] z synem też najprawdopodobniej miałam owulację wcześniej. Bratowa mojego męża trzy ciążę przy owulacjach zaraz po @ [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Witam wszystkie nowe koleżanki!
Ja dzisiaj zaczęłam 1dc i nowe nadzieje. Od jutra lametta i jestem ciekawa jak będę się po tym czuła i czy urosną ładne pecherzyki. Na monit pojadę w ostatniej chwili bo dopiero mogę 15 dc. Zaopatrzyłam się w ovarin, będę bardziej sumienna w braniu niż inofem. I zakupiłam ten magiczny żel, moze dodatkowo pomoże. Dużo pracy mam w tym tygodniu, żeby wyrobić się z zębolami przed urlopikiem.
Dziewczynki zaciążenie, proszę o pozytywne myślenie i nie denerwowanie się! Wszystko będzie dobrze i urodzicie zdrowe dzidzie! I bardzo proszę o fluidki na ten nowy cykl :).

Witam. Przesledzilam tysiace postow i zgupialam. Bralam Clo, potem monitoring, potem zastrzyk ovitrelle, potem jak lekarz nakazal wspolzycie i po dwoch dniach od tego progesteron dopochwowo. Po 4 dniach od owulacji bole podbrzusza, jak leze nie boli znaczy boli tylko przy dotyku natomiast jak dluzej pochodze lub posiedze bole podbrzusza. Dodatkowo mega zaparcia, marzna mi niesamowicie dlonie i stopy, z racji bolow podbrzusza bol przu oddawaniu moczu, taki tepy, jakby cos od srodka mnie rozpychalo, bol podbrzusza ma rowniez taki charakter. Brak bolu piersi, nic sie z nimi nie dzieje. Juz nie wiem czy mam sie niepokoic czy nie? Moze wy macie wieksza wiedze.
Ja byłam na takim samym zestawie co ty, tylko biorę od 16 dc duphaston doustnie. Szczerze mówiąc, nie wiem czy tak reagujesz na progesteron, ja mam takie uczucie rozpychania ale myśle ze to po ovitrelle do tego jeszcze dziwne plamienia ok 10 dnia po zastrzyku. A może zaskoczyłaś czego ci bardzo życzę. Obserwuj i zrób test tylko najwcześniej 12 dpo bo prędzej będzie zafałszowany przez ovitrelle. Trzymam kciuki.

Witam wszystkie nowe koleżanki!
Ja dzisiaj zaczęłam 1dc i nowe nadzieje. Od jutra lametta i jestem ciekawa jak będę się po tym czuła i czy urosną ładne pecherzyki. Na monit pojadę w ostatniej chwili bo dopiero mogę 15 dc. Zaopatrzyłam się w ovarin, będę bardziej sumienna w braniu niż inofem. I zakupiłam ten magiczny żel, moze dodatkowo pomoże. Dużo pracy mam w tym tygodniu, żeby wyrobić się z zębolami przed urlopikiem.
Dziewczynki zaciążenie, proszę o pozytywne myślenie i nie denerwowanie się! Wszystko będzie dobrze i urodzicie zdrowe dzidzie! I bardzo proszę o fluidki na ten nowy cykl :).

Ja byłam na takim samym zestawie co ty, tylko biorę od 16 dc duphaston doustnie. Szczerze mówiąc, nie wiem czy tak reagujesz na progesteron, ja mam takie uczucie rozpychania ale myśle ze to po ovitrelle do tego jeszcze dziwne plamienia ok 10 dnia po zastrzyku. A może zaskoczyłaś czego ci bardzo życzę. Obserwuj i zrób test tylko najwcześniej 12 dpo bo prędzej będzie zafałszowany przez ovitrelle. Trzymam kciuki.
Wysyłam ogrom pozytywnych ciążowych fluidów [emoji8]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Bo nie spodziewałam się, że może ze mną być coś nie tak. Nie robię narazie badań, odpuszczam. Potrzebuje spokoju :(

dqprj44jvvvhz460.png
Sanni pisałaś że masz długie cykle, może wreszcie się dowiesz co jest nie tak, nie z Tobą ale z Twoim zdrowiem. I będzie mozna to leczyć, a potem na spokojnie planować ciążę.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry