reklama
Blondasek85
Fanka BB :)
Tak łykam
Ja biorę Femibion 0.
Chyba podeszłam do siebie i mojego cyklu zbyt krytycznie dzięki :-)To są regularne cykle jeśli to są wahania o 2-3 dni
Ooo ja tez kiedyś :-) polecany przez ginaJa biorę Femibion 0.
Blondasek85
Powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Ja ich nie robiłam nigdy. Kiedy druga kreska wyjdzie tak ciemna jak testowa to starać się należy tego samego dnia czy następnego?
1
174974
Gość
Biorę Femibion 1Pijecie wszystkie kwas foliowy?
minimalina
Aktywna w BB
To znaczy, że owulacja będzie w ciągu 24-36h. Więc można w sumie w tym samym dniu i następnym.Powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Ja ich nie robiłam nigdy. Kiedy druga kreska wyjdzie tak ciemna jak testowa to starać się należy tego samego dnia czy następnego?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Z własnego doświadczenia wiem że tego samego zacząć starania [emoji23] mi dwa dni pod rząd wychodziły pozytywne testy owulacyjne, w te dwa dni miłości i teraz gad ma 5 cmPowiedzcie mi proszę jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Ja ich nie robiłam nigdy. Kiedy druga kreska wyjdzie tak ciemna jak testowa to starać się należy tego samego dnia czy następnego?
gaga92
O muszę się mojej gin zapytać o jakieś witaminy bo ja sam kwas pijęJa biorę Femibion 0.
reklama
Blondasek85
Z własnego doświadczenia wiem że tego samego zacząć starania [emoji23] mi dwa dni pod rząd wychodziły pozytywne testy owulacyjne, w te dwa dni miłości i teraz gad ma 5 cm
Tak zrobię w tym cyklu Dziękuję za radę