reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Może ciąża?;)

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Ja ich nie robiłam nigdy. Kiedy druga kreska wyjdzie tak ciemna jak testowa to starać się należy tego samego dnia czy następnego?

Powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Ja ich nie robiłam nigdy. Kiedy druga kreska wyjdzie tak ciemna jak testowa to starać się należy tego samego dnia czy następnego?
To znaczy, że owulacja będzie w ciągu 24-36h. Więc można w sumie w tym samym dniu i następnym.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Z własnego doświadczenia wiem że tego samego zacząć starania [emoji23] mi dwa dni pod rząd wychodziły pozytywne testy owulacyjne, w te dwa dni miłości i teraz gad ma 5 cm :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry