Dziewczyny zrobiłam test owu ...został mi jeden i kurzyl się. W 25dc wyszły 2 kreski ... miała któraś tak ? Owu miałam sprawdzone przez gina w 17dc. Była na pewno. Progesteron tez potwierdził. Żałuję że wpadłam na ten durny pomysł. Teraz nie wiem co jest grane. Mogę dołączyć fotę może ja coś źle widzę ...
reklama
Zrób test ciążowyDziewczyny zrobiłam test owu ...został mi jeden i kurzyl się. W 25dc wyszły 2 kreski ... miała któraś tak ? Owu miałam sprawdzone przez gina w 17dc. Była na pewno. Progesteron tez potwierdził. Żałuję że wpadłam na ten durny pomysł. Teraz nie wiem co jest grane. Mogę dołączyć fotę może ja coś źle widzę ...
Zrobię w dniu planowanej @. Nie wiem czy w 25dc wyszedł by wiarygodny ? Cykle mam 33dniZrób test ciążowy
1
174974
Gość
Trzymam mocno kciuki kochana! <3Zrobię w dniu planowanej @. Nie wiem czy w 25dc wyszedł by wiarygodny ? Cykle mam 33dni
Owu w 17dc. Jesteś 8dpo. Mi wyszedł pozytywny 9dpo. A skoro owu w 17dc to cykl powinien mieć 31 dni jeśli dobrze liczę.Zrobię w dniu planowanej @. Nie wiem czy w 25dc wyszedł by wiarygodny ? Cykle mam 33dni
minimalina
Aktywna w BB
Nie zawsze druga faza trwa 14 dni. U mnie jest to np. 12. Ale może też być dłuższa
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
W 17dc miałam już widoczne ciałko żółte. Tak pow gin. Czyli owu była wcześniej... u mnie cykle są niezbyt regularne. Tak średnio 32-34 dni.Owu w 17dc. Jesteś 8dpo. Mi wyszedł pozytywny 9dpo. A skoro owu w 17dc to cykl powinien mieć 31 dni jeśli dobrze liczę.
Tak łykamPijecie wszystkie kwas foliowy?
reklama
To są regularne cykle jeśli to są wahania o 2-3 dniW 17dc miałam już widoczne ciałko żółte. Tak pow gin. Czyli owu była wcześniej... u mnie cykle są niezbyt regularne. Tak średnio 32-34 dni.