reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny zrobiłam test owu ...został mi jeden i kurzyl się. W 25dc wyszły 2 kreski ... miała któraś tak ? Owu miałam sprawdzone przez gina w 17dc. Była na pewno. Progesteron tez potwierdził. Żałuję że wpadłam na ten durny pomysł. Teraz nie wiem co jest grane. Mogę dołączyć fotę może ja coś źle widzę ...

reklama
Dziewczyny zrobiłam test owu ...został mi jeden i kurzyl się. W 25dc wyszły 2 kreski ... miała któraś tak ? Owu miałam sprawdzone przez gina w 17dc. Była na pewno. Progesteron tez potwierdził. Żałuję że wpadłam na ten durny pomysł. Teraz nie wiem co jest grane. Mogę dołączyć fotę może ja coś źle widzę ...
Zrób test ciążowy

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nie zawsze druga faza trwa 14 dni. U mnie jest to np. 12. Ale może też być dłuższa

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Owu w 17dc. Jesteś 8dpo. Mi wyszedł pozytywny 9dpo. A skoro owu w 17dc to cykl powinien mieć 31 dni jeśli dobrze liczę.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
W 17dc miałam już widoczne ciałko żółte. Tak pow gin. Czyli owu była wcześniej... u mnie cykle są niezbyt regularne. Tak średnio 32-34 dni.

reklama
Do góry