reklama
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
No w sumie tak też moglo być. Choć ból brzucha jakby zaraz miała być i czuję się tak ciężko ... testu nie robie nie ma po co z takim tsh i prolaktyna nie moglo się ydac
Misza95
Moderator
Hej kochane [emoji8]
@Migdalove nie martw się na zapas, trzymam kciuki [emoji173]
@EklerkaDaria nowy cykl, nowa szansa [emoji8]
U mnie dzisiaj 16 dc i wlasnie zaczęłam brać luteine na wywolanie. Także tez czekam na moją szanse [emoji4]
@Migdalove nie martw się na zapas, trzymam kciuki [emoji173]
@EklerkaDaria nowy cykl, nowa szansa [emoji8]
U mnie dzisiaj 16 dc i wlasnie zaczęłam brać luteine na wywolanie. Także tez czekam na moją szanse [emoji4]
hejka dziewczyny witam w 1dc niestety przylazla@, ale o dziwo mam inne objawy niz zwykle, bol jajnikow lekki jak nigdy,piersi nadal bola,zyly na piersiach sie powiekszyly i pojawily sie nowehm narazie mam plamienia takie rozwe ale chyba sie rozkreci, wiec w tym miesiacu działamy jeszczeale chyba bardziej intensywniej niz do tej pory pozdrawiam
EklerkaDaria
Przykro mi . To zaczynamy razem ja też dzisiaj 1dc. To pomyślności w nadchodzącym...hejka dziewczyny witam w 1dc niestety przylazla@, ale o dziwo mam inne objawy niz zwykle, bol jajnikow lekki jak nigdy,piersi nadal bola,zyly na piersiach sie powiekszyly i pojawily sie nowehm narazie mam plamienia takie rozwe ale chyba sie rozkreci, wiec w tym miesiacu działamy jeszczeale chyba bardziej intensywniej niz do tej pory pozdrawiam
Mamamia90
A to przepraszam , w takim razie żeby przyszła i żeby wyniki badań wyszły jak najlepsze
Super
Super gratulacje [emoji3]
Mamamia90
Link do: Image - TinyPic - bezpłatny hosting obrazów, udostępnianie zdjęć i hosting filmów wideo
Spróbowałam wstawić zdjęcie mam nadzieję, że zobaczycie.
Gratuluje ale wysyp pięknych kreseczek oby było jeszcze więcej [emoji3]
Mamamia90
@KatNails super wieści duży maluszek ja tez wczoraj byłam podejrzeć mojego babla bo nawkrecalam sobie ze mało objawów mam ale na szczęście moje całe 2 cm szczęścia ma się całkiem dobrze
@Migdalove nie stresuj się wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciuki &&& narzeczony już coś podejrzewa czy nadal nieświadomy?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Migdalove nie stresuj się wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciuki &&& narzeczony już coś podejrzewa czy nadal nieświadomy?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
Blondasek85
Cześć :*
Wczoraj tylko nadrobilam witam nowe dziewczyny
U mnie 3dc i jadę dziś na badania z krwi, pierwsze z trzech. Trochę się boję jak to wszystko będzie
U mnie wczoraj był 3dc i też byłam na badaniach Robiłam AMH, FSH i LH.