Ja jestem załamana szczerze mówiąc..To super, że znalazłaś lekarza, który się Tobą w końcu porządnie zajmie. To trochę już połowa sukcesu
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Mi sie nic nie dzieje kompletnie. Ani nie sa ciezkie ani wrazliwe, jak na okres tez sie nie czuje. Juz bym pewnie panikowala ze zaczne krwawic ale u mnie 3 poronienia z 4 byly wstrzymane, raz bylo naturalne poronoenie i qiem jak wtedy boli brzuch. Uwierz ze to nie jest delikatny dyskomfort ani pieczenie okresowe. Ani nawet szarpania jajnikow. Takie rzeczy sa normalne. Mi w 5 tyg wtedy zaczely sie bole skurczowe, silniejsze od okresowych i wyraznie wiedzialam ze nie jest dobrze. Spokojnie wiec.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tak i to normalne. Tylko nie bierz nopsy to syf w ciąży. Oprócz rozkurczania macicy później rozkurcza mięśnie dziecko i dzieci potem mogą rodzić się z obniżonym napięciem mięśniowym. Lepiej i bezpieczniej brać magnez. Ja czułam w tej ciąży do tygodnia po terminie miesiączki. W ciąży z synem dłużej. Potem też czujesz skurcze i rozciągania jak dzidziuś rośnie i rozciąga macicę.
1
174974
Gość
Mi sie nic nie dzieje kompletnie. Ani nie sa ciezkie ani wrazliwe, jak na okres tez sie nie czuje. Juz bym pewnie panikowala ze zaczne krwawic ale u mnie 3 poronienia z 4 byly wstrzymane, raz bylo naturalne poronoenie i qiem jak wtedy boli brzuch. Uwierz ze to nie jest delikatny dyskomfort ani pieczenie okresowe. Ani nawet szarpania jajnikow. Takie rzeczy sa normalne. Mi w 5 tyg wtedy zaczely sie bole skurczowe, silniejsze od okresowych i wyraznie wiedzialam ze nie jest dobrze. Spokojnie wiec.
Jedno poronienie mam za sobą więc wiem o czym piszesz, miałam też okropne bóle przy ciąży pozamacicznej a chodziłam w niej do końca 10tc. Ja uspokoje się dopiero jak zobaczę na usg cokolwiek bo najbardziej boję się właśnie pozamacicznej. Chociaż teraz zobaczyłam normalnie dwie kreseczki a przy CP do końca były testu negatywne chociaż beta była wysoka.
mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Kurcze, czemu?Ja jestem załamana szczerze mówiąc..
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Migdalove to w takim razie "trzymam za reke" w tym wszystkim i przejdzmy przez to razem bo ja dopuki nie ujrze bijacego serca w 7 tyg to nie pomysle ani przez sekunde ze nawet moze byc dobrze. Myslalam tak juz 4 razy i 4 razy byl koszmar. A co najgorsze 3 razy pod rzad, gdzie juz w pazdzierniku myslalm ze wyczerpalam limit zlego losu, a jednak taki limit chyba nie istnieje. Trzymam za ciebie mocno kciuki. U mnie dzis z om 4t3d.
Bo nie spodziewałam się, że może ze mną być coś nie tak. Nie robię narazie badań, odpuszczam. Potrzebuje spokojuKurcze, czemu?
mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Właśnie wydaje mi się, że powinnaś zrobić te badania dla swojego świętego spokoju. Jak już będziesz miała wyniki, to wtedy będziesz widziała w ktora stronę uderzać. Czasami wystarczy zbić coś odrobinę i ciąża jest.Bo nie spodziewałam się, że może ze mną być coś nie tak. Nie robię narazie badań, odpuszczam. Potrzebuje spokoju
Nie poddawaj się, kochana!
Może masz rację ale na ten moment nie chce o tym wszystkim myśleć..Właśnie wydaje mi się, że powinnaś zrobić te badania dla swojego świętego spokoju. Jak już będziesz miała wyniki, to wtedy będziesz widziała w ktora stronę uderzać. Czasami wystarczy zbić coś odrobinę i ciąża jest.
Nie poddawaj się, kochana!
reklama
1
174974
Gość
Kochana koniecznie zrób badania i jeśli wyjdzie coś nie tak to lecz to jak najprędzej. Dobry lekarz i będziesz spokojna. Ja myślałam cykl w cykl, że się udało bo były bardzo długie te cykle. Też chciałam spokoju no i dzięki leczeniu mam regularne cykle. Nie poddawaj się. :* Pomysł, że przebadanie się a jak będzie trzeba leczyć to leczenie na pewno przyniesie skutek. Ja leczę tarczyce od października i w końcu się udało, gdyby nie to, to dalej zajście w ciążę byłoby bardzo mało prawdopodobne. Przytulam i wysyłam dużo siły! [emoji813]Bo nie spodziewałam się, że może ze mną być coś nie tak. Nie robię narazie badań, odpuszczam. Potrzebuje spokoju