Ja do mojego od razu po teście dzwoniłam [emoji23] w pracy był i nie uwierzył [emoji23]19 - 20 październik.
Pod tym względem potrafię być silna bo lubię robić takie mega niespodzianki. A mam na to pomysł.
reklama
Misza95
Moderator
Podziel się z nami sposobem na niespodzianke [emoji4]19 - 20 październik.
Pod tym względem potrafię być silna bo lubię robić takie mega niespodzianki. A mam na to pomysł.
1
174974
Gość
Chcę ten test podarować mu w walentynki. Pudełko w pudełku, w kolejnym pudełku itd... Między pudełkami wyznania miłosne takie tam nie związane z ciążą i na końcu test.
1
174974
Gość
A mój to tam sam wie z siebie, że ciasto w piekarniku jest, rośnie więc co ja będę mu mówić. hahaJa do mojego od razu po teście dzwoniłam [emoji23] w pracy był i nie uwierzył [emoji23]
Natyyy
Aktywna w BB
Jejku właśnie sobie myślę a zobaczę co tam na forum słychać a tu taka niespodzianka[emoji7]Szok szok szok...
Gratulacje[emoji3]Niech ciasto dobrze rośnie[emoji6][emoji23]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Misza95
Moderator
Ale czy wytrzymasz do walentynek? [emoji16]Chcę ten test podarować mu w walentynki. Pudełko w pudełku, w kolejnym pudełku itd... Między pudełkami wyznania miłosne takie tam nie związane z ciążą i na końcu test.
Ja i moj mąż uwielbiamy kinder niespodzianki, wiec jesli sie uda to wyjme niespodzianke z jajka i wloze tam karteczke z napisem "zostaniesz tata" albo cos takiego [emoji3]
1
174974
Gość
To też jest super pomysł!Ale czy wytrzymasz do walentynek? [emoji16]
Ja i moj mąż uwielbiamy kinder niespodzianki, wiec jesli sie uda to wyjme niespodzianke z jajka i wloze tam karteczke z napisem "zostaniesz tata" albo cos takiego [emoji3]
1
174974
Gość
A czy wytrzymam. Ja bym nie wytrzymała? Wytrzymam, dla takiej okazji dam radę.
Misza95
Moderator
Super super super [emoji4][emoji4][emoji4] czekam na relacje jak zareagowal, chociaz domyslam się ze bedzie mega wzruszenie [emoji173]A czy wytrzymam. Ja bym nie wytrzymała? Wytrzymam, dla takiej okazji dam radę.
reklama
1
174974
Gość
Bardzo bym chciała to nagrać, może się uda.Super super super [emoji4][emoji4][emoji4] czekam na relacje jak zareagowal, chociaz domyslam się ze bedzie mega wzruszenie [emoji173]