reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Normalnie chyba umarłam... Na zawał! Żebyście widziały moja minę teraz. Dobrze, że mojego w domu nie ma. Będzie prezent na walentynki... Ale myślicie, że to wiarygodny wynik, to 21dc... [emoji44]
Gratuluję! ❤ myślę ze bardzo możliwe :) masz wiele objawow. Właśnie mialam pytac jak zareagowal Twoj narzeczony :D zazdroszcze ale i tak bardzo sie ciesze :) zrob bete :)

reklama
No właśnie, ja bym chyba nie dała rady wytrzymać do 14. Zrób bete, ale to bardzo, bardzo możliwe,że to wiarygodny wynik ;) wręcz pewne

Normalnie chyba umarłam... Na zawał! Żebyście widziały moja minę teraz. Dobrze, że mojego w domu nie ma. Będzie prezent na walentynki... Ale myślicie, że to wiarygodny wynik, to 21dc... [emoji44]
Na pewno wiarygodny !!! O mamo tyle go będziesz w niepewności trzymać ??? Dwa tygodnie ?? Przecież chłopak już od zmysłów odchodzi babo taki napalony! :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Racja, to dwa tygodnie... Dziewczyny nie umiem racjonalnie myśleć. [emoji23]
Mów mu jak najszybciej bo przecież chłop z takimi nadziejami, że jak mu tylko powiesz to będzie skakał z radości!! :* Boże ale ja się cieszę, że w końcu w dwupaku jesteś [emoji177][emoji177][emoji177][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Aaa @Migdalove suuper, gratulacje[emoji3] Jeśli miałaś tak szybko owu, to za 2 tygodnie mogą być już jakieś większe objawy;) Narzeczony może sam się domyślić:) Ja bym nie umiała ukryć takiego szczęścia przez tyle czasu.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry