reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

@Migdalove gratulacje :*
Dziewczyny moje wyniki hormonow wyszly tragicznie... 13 ide do ginekologa, narazie potrzebuje "urlopu" od forum, bo niestey czuje sie jakbym dostała z otwartej w twarz. Z takimi wynikami moge robic maratony 10dniowe a i tak nie zajde ;) odezwe sie jak bede po wizycie, tzrymam za wszystkie kciuki :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi, lecz się szybciutko. Które hormony wyszły Ci źle? Ja jeszcze nie robiłam, też mnie to czeka..

reklama
Dziewczyny, byłam dzisiaj u gina i słuchajcie kazała mi wyluzować i nie liczyć dni do owulacji, bo mi się to nie uda. Chyba posłucham tej rady. Druga kwestia to jak pisałam mam tyło zgięcie macicy, więc dała mi radę, że najlepsza pozycja przy tym schorzeniu to na tzw. "deskę" :D czyli ja leżę partner na górze:rofl: muszę wam przyznać, ze ja wolę pozycję na górze i może to jest metoda dla mnie na zajście :rolleyes2:
Czyli masz zaleconą moją ulubioną pozycję. :D Dla mnie bardzo wygodna, nie muszę się męczyć. :D Ale i tak przeważnie jak mój styrany po robocie wraca to ja wchodzę za ster a on odpoczywa. ;D

Szok szok szok...
1517596929-8e0ff5ed39ac5e8b-aaaaaa.jpeg
GRATULACJE:) , ja witam w 29dc i jak narazie bez zmian, jedynie pobolewa mnie bardziej lewy jajnik i pojawil sie wodnisty bialy sluz, a jak u was?

Dagaa11 trzymaj się :). Jak będzie już dobrze to waracaj do nas [emoji5]. Czekamy na wieści po wizycie [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Migdalove Pięknie to wygląda [emoji5] Faktycznie szybko wyszedł Ci ten test[emoji4].

reklama
Migdalove bardzo dobrze że trzyma się kupy [emoji5] teraz czekają na Ciebie piękne miesiące [emoji5]. Hihi mój synek jest z października [emoji16].

Do góry