Misza95
Moderator
Bylaby super pamiatka [emoji173] mysle ze i Twoj narzeczony chcialby zobaczyc swoja reakcje jak juz ochlonie [emoji23]Bardzo bym chciała to nagrać, może się uda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bylaby super pamiatka [emoji173] mysle ze i Twoj narzeczony chcialby zobaczyc swoja reakcje jak juz ochlonie [emoji23]Bardzo bym chciała to nagrać, może się uda.
Wspaniała wiadomość! Gratuluję kochana!Racja, to dwa tygodnie... Dziewczyny nie umiem racjonalnie myśleć. [emoji23]
BSzok szok szok...
Podobno przy tyłozgięciu łatwo jest zajść "od tyłu" [emoji1]Dziewczyny, byłam dzisiaj u gina i słuchajcie kazała mi wyluzować i nie liczyć dni do owulacji, bo mi się to nie uda. Chyba posłucham tej rady. Druga kwestia to jak pisałam mam tyło zgięcie macicy, więc dała mi radę, że najlepsza pozycja przy tym schorzeniu to na tzw. "deskę" czyli ja leżę partner na górze muszę wam przyznać, ze ja wolę pozycję na górze i może to jest metoda dla mnie na zajście
O kurcze, no to oby lekarz zaradził coś. Mi lekarz pomógł, 4 miesiące z euthyroxem i zobaczyłam piękne dwie kreski. <3@Migdalove gratulacje :*
Dziewczyny moje wyniki hormonow wyszly tragicznie... 13 ide do ginekologa, narazie potrzebuje "urlopu" od forum, bo niestey czuje sie jakbym dostała z otwartej w twarz. Z takimi wynikami moge robic maratony 10dniowe a i tak nie zajde odezwe sie jak bede po wizycie, tzrymam za wszystkie kciuki :*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom