reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Jak on się domyślał szybciej niż ona [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
A no właśnie, to może nawet nie trzeba mu mówić[emoji6]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny powiem Wam że cholera ze swojego testu nie cieszyłam się tak jak się cieszę z Gosi testu !
No @Migdalove zasłużyłaś! Widzisz nie same pechowe rzeczy Cię spotykają [emoji7][emoji7] teraz masz bąbelka pod serduszkiem [emoji7][emoji7][emoji7]
Kutwa moje hormony ciążowe zaraz będę płakać [emoji33][emoji24][emoji24][emoji24]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Normalnie chyba umarłam... Na zawał! Żebyście widziały moja minę teraz. Dobrze, że mojego w domu nie ma. Będzie prezent na walentynki... Ale myślicie, że to wiarygodny wynik, to 21dc... [emoji44]
GRATULACJE [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, dziękuję za gratulacje każdej z osobna! [emoji813] jestem w takim szoku... Właśnie mój przyszedł i nawet nie zauważył, że jestem jakaś 'inna'. Gadamy, i pytam, co by chciał dostać na walentynki, jakie w ogóle plany mamy... On na to, że najlepszym prezentem byłoby "ciasto". Ale się upał na ro ciasto [emoji23] Wyjaśniam już tym co nie czytali, to z filmu to ciasto, jak facet pokazał na brzuch swojej żony i powiedział "w piekarniku już rośnie ciasto" a chodziło o dzieciątko. Może wytrzymam z tym ogłoszeniem. Albo chociaż do terminu @. Wiecie jak to jest, te ciąże biochemiczne itp. W poniedziałek pójdę do laboratorium, jeśli się tam potwierdzi to chyba skocze aż do nieba. [emoji23]

Dziewczyny, dziękuję za gratulacje każdej z osobna! [emoji813] jestem w takim szoku... Właśnie mój przyszedł i nawet nie zauważył, że jestem jakaś 'inna'. Gadamy, i pytam, co by chciał dostać na walentynki, jakie w ogóle plany mamy... On na to, że najlepszym prezentem byłoby "ciasto". Ale się upał na ro ciasto [emoji23] Wyjaśniam już tym co nie czytali, to z filmu to ciasto, jak facet pokazał na brzuch swojej żony i powiedział "w piekarniku już rośnie ciasto" a chodziło o dzieciątko. Może wytrzymam z tym ogłoszeniem. Albo chociaż do terminu @. Wiecie jak to jest, te ciąże biochemiczne itp. W poniedziałek pójdę do laboratorium, jeśli się tam potwierdzi to chyba skocze aż do nieba. [emoji23]
Jak będziesz mu mowic to powiedz ze jest najlepszym piekarzem :D

Gratuluje !!!! :-) :-) :-) :-) jakieś objawy ?

Gratuluje !!!! :-) :-) :-) :-) jakieś objawy ?
Senność, tak od paru dni, oczywiście to może być od pogody. Dziwnie 'ciągną' mnie narządy rodne, ale nie bolą, śluz a raczej maaasa śluzu od paru dni. Ostatnio miałam mega smaka na truskawki, więc to chyba pierwsza zachcianka. Dzisiaj strasznie śmierdziały mi pieczarki, chociaż wszyscy upewniali mnie, że pachną normalnie. To chyba tyle. Nawet piersi nie dają znaku żadnego, po za tym, że brodawki są jakby ciemniejsze, albo mi się tylko wydaje.

reklama
Do góry