A no właśnie, to może nawet nie trzeba mu mówić[emoji6]Jak on się domyślał szybciej niż ona [emoji23]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no właśnie, to może nawet nie trzeba mu mówić[emoji6]Jak on się domyślał szybciej niż ona [emoji23]
GRATULACJE [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8]Normalnie chyba umarłam... Na zawał! Żebyście widziały moja minę teraz. Dobrze, że mojego w domu nie ma. Będzie prezent na walentynki... Ale myślicie, że to wiarygodny wynik, to 21dc... [emoji44]
Jak będziesz mu mowic to powiedz ze jest najlepszym piekarzemDziewczyny, dziękuję za gratulacje każdej z osobna! [emoji813] jestem w takim szoku... Właśnie mój przyszedł i nawet nie zauważył, że jestem jakaś 'inna'. Gadamy, i pytam, co by chciał dostać na walentynki, jakie w ogóle plany mamy... On na to, że najlepszym prezentem byłoby "ciasto". Ale się upał na ro ciasto [emoji23] Wyjaśniam już tym co nie czytali, to z filmu to ciasto, jak facet pokazał na brzuch swojej żony i powiedział "w piekarniku już rośnie ciasto" a chodziło o dzieciątko. Może wytrzymam z tym ogłoszeniem. Albo chociaż do terminu @. Wiecie jak to jest, te ciąże biochemiczne itp. W poniedziałek pójdę do laboratorium, jeśli się tam potwierdzi to chyba skocze aż do nieba. [emoji23]
Gratuluje !!!! :-) :-) :-) :-) jakieś objawy ?Dziewczyny, dziękuję za gratulacje każdej z osobna! [emoji813] jestem w takim szoku... Właśnie mój przyszedł i nawet nie zauważył, że jestem jakaś 'inna'. Gadamy, i pytam, co by chciał dostać na walentynki, jakie w ogóle plany mamy... On na to, że najlepszym prezentem byłoby "ciasto". Ale się upał na ro ciasto [emoji23] Wyjaśniam już tym co nie czytali, to z filmu to ciasto, jak facet pokazał na brzuch swojej żony i powiedział "w piekarniku już rośnie ciasto" a chodziło o dzieciątko. Może wytrzymam z tym ogłoszeniem. Albo chociaż do terminu @. Wiecie jak to jest, te ciąże biochemiczne itp. W poniedziałek pójdę do laboratorium, jeśli się tam potwierdzi to chyba skocze aż do nieba. [emoji23]
Senność, tak od paru dni, oczywiście to może być od pogody. Dziwnie 'ciągną' mnie narządy rodne, ale nie bolą, śluz a raczej maaasa śluzu od paru dni. Ostatnio miałam mega smaka na truskawki, więc to chyba pierwsza zachcianka. Dzisiaj strasznie śmierdziały mi pieczarki, chociaż wszyscy upewniali mnie, że pachną normalnie. To chyba tyle. Nawet piersi nie dają znaku żadnego, po za tym, że brodawki są jakby ciemniejsze, albo mi się tylko wydaje.Gratuluje !!!! :-) :-) :-) :-) jakieś objawy ?
19 - 20 październik.A jaki Ci terminu porodu wychodzi? Podziwiam, ze sie nie wygadalas twarda z Ciebie sztuka!