reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Też się pod tym podpisuje. Jestem z pomorza ale z trójmiasta i tu o pracę nie jest ciężko. Wręcz jest pełno ogłoszeń tylko ludziom się nie chce pracować.
No i takich co dzieci robią dla 500+ to też niestety znam...
Rząd moim zdaniem mamy dobry. Tylko ludzie są tak bezczelni że im się nie chce nic robić tylko siedzą i narzekają :/
Gdybym była nieodpowiedzialna to nie bałabym się teraz o naszą przyszłośc tylko ślepo bym się starała bo właśnie i te 500+ i kosiniakowe czy jak to tam się nazywa, dodatki mieszkaniowe itp. Ale co z tego jak pracy człowiek nie ma za 500zł rodziny nie wyżywisz. A do trójmiasta też wysyłałam CV, nawet już prawie w pralni miałam robić ale jednak mieli kogoś kto mieszka na miejscu więc mi odmówili. Mam 50km do Gdańska ale wsiadam w jeden pociag i jadę. Szkoda tylko, że nie mam chociaż średniego, albo orzeczenia o niepełnosprawności.
@Wiktorka88 O jakby mi ktoś powiedział "Słuchaj potrzebuję do pracy" to już bym była pod drzwiami pracodawcy... W okolicach mojego narzeczonego tam rzadko kogoś spotkasz kto nie ma pracy, są lokalne firmy gdzie zatrudniają ludzi bez problemu, oczywiście jeśli nadają się na jakieś tam stanowisko. Czekam aż los się uśmiechnie do mnie i w końcu dostanę jakąś pracę.

reklama
Jubluszkowa nie chce wywoływać niepotrzebnej burzy aczkolwiek ja jestem zawstydzona i zestresowana tym co dzieje się w Polsce. Myślę, że ludzie którzy walczyli o wolność przywracają się teraz w grobie... ale oczywiście każdy ma prawo do swoich poglądów.
Dagaa no będziesz przynajmniej wiedzieć.
A ja dumna że w końcu u władzy są odpowiedni ludzie. Ale takie nasze prawo. Każdy może mieć inne poglądy ;)

Dagaa11 kurde A ja byłam pewna że Ci się udało☹. Ja też w nowym cyklu idę na badania.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Uuu, nie na takie newsy dzis czekałam :(
Ale chyba na klatę wzięłaś ta @ ? Z posta czuć takim luzem ;)
Wiesz jakos pomimo braku objawow jak na @ podawiadomie czulam, ze przyjdzie. Bylo mi smutno przez chwile, no ale co zrobic? Wziac dupe w garsc, zrobic badania i meczyc lekarza :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

hejka witam w 26dc, do @ jeszcze 7 dni. Piersi bola bardziej zboku, mrowia mnie sutki, ogolnie sa twarde jakies, az musze spac na wznak bo w innej pozycji mi nie wygodnie:p jajniki kluja nadal ale bardziej prawy, ciagle mam ten biały śluz wiec cierpliwie czekam:)

reklama
...przecież 500+ jest i to aby małżeństwa miały dużo dzieci a kobiety mogły te dzieci wychowywac bedąc w domu. Przy wiekszej liczbie dzieci to naprawdę super suma. Pomoc państwa pierwszej klasy!

Osobiście nie tylko 500+ mi odpowiada. Całokształt władzy i polityki mi bardzo odpowiada. Wspaniali ludzie!

Do góry