reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Czesc laski, 1 dc zawital kuźwa! Depresja juz byla, teraz faza wkurwu :) w czwartek lece na badania, az juz sie nie moge diczekac co wyjdzie. A za jakirs 1.5 tyg ide zibaczyc co tam u moich jajnikow. W lutym mamy wymuszona przerwe, wiec wznawiamy starania w marcu. Troche mnie tu teraz bedzie mniej, ale trzymam kciuki za kazda z was:*
Migdalove zmien mi tam prosze w tabelce, kolejna @ 3 marca.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i są osoby którym pomoc się należy które coś robią w życiu, właśnie pracują dorywczo lub normalnie, uczą się i to jest oczywiste, ale tym którzy nic nie robią to bym pozbierać te zapomogi

Wisienka źle mnie zrozumialas. Ty się uczysz to co innego. Jeśli dostałabyś pomoc to bierz. Mi chodziło o ludzi którzy nic nie robią a tylko czekają aż spadnie manna z nieba. W życiu trzeba się napracować żeby do czegoś dość, a nie tylko narzekać i dej
Przez 3 lata wstawałam o 4 rano i wracałam o 20 za pół darmo żeby zdobyć doświadczenie i nigdy nie narzekałam bo wiedziałam, że to zaprocentuje.
Fakt żyjemy w chorym kraju choć sami to sobie funduje wyborami to jednak praca jest i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. Ostatnio szukałam do pracy ludzi i jednej nie chce się dojeżdżać l, drugiej nie opłaca,a trzecia po 3h cchciała jechać do domu bo jest taka zmęczona... dużo by opowiadać. Większości bezrobotnych po prostu nie chce się pracować i tyle bo to 500+ to zasiłek to dodatek i najlepiej czekać aż ktoś zapukał do drzwi i da prace najlepiej na stanowisku prezesa za 10 tys miesięcznie. Nie piszę tutaj do nikogo personalnie. To są moje przemyślenia.
No ja też sobie zdaje z tego sprawę, że jak pójde do pracy to nie dostane od razu stanowiska kierownika i mega wypłaty :) trzeba pokolei się piąć w górę po szczebelku :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc laski, 1 dc zawital kuźwa! Depresja juz byla, teraz faza wkurwu :) w czwartek lece na badania, az juz sie nie moge diczekac co wyjdzie. A za jakirs 1.5 tyg ide zibaczyc co tam u moich jajnikow. W lutym mamy wymuszona przerwe, wiec wznawiamy starania w marcu. Troche mnie tu teraz bedzie mniej, ale trzymam kciuki za kazda z was:*
Migdalove zmien mi tam prosze w tabelce, kolejna @ 3 marca.

Oh! Jaka dowcipna ta Twoja @ ! Kurde no niech któraś trafi te dwie krechy bo to jakoś motywująco na mnie działa! Ale pewnie ruszy u nas jak sie ciepło zrobi :) inna pogoda,inne nastawienie i może włączy się wiatropylność ;)

No ja też sobie zdaje z tego sprawę, że jak pójde do pracy to nie dostane od razu stanowiska kierownika i mega wypłaty :) trzeba pokolei się piąć w górę po szczebelku :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie. Jak kończyliśmy studia to kolega mi powiedział, że ja to mam fajnie, bo pracy nie muszę szukać i za minimalną pracować... powiedziałam mu tylko tyle, że kiedy ja pracowałam za pół darmo, albo za darmo (tak, miałam najpierw miesięczne bezpłatne praktyki, a później 3-miesięczny bezpłatny staż) to wy chodziliście po imprezach. Nie mam fajnie, ja to wszystko przeżyłam tylko kilka lat wcześniej ;)

Dagaa kurde weź! Byłam pewna !! Jakie badania?
Tsh, ft3, ft4, lh, fsh, prolaktyna i progesteron. Caly komplet, ktory mialam zrobic w wakacje, ale nie zrobilam, bo zaszlam w ta ciaze, ktora straciłam. Chce miec czarno na bialym, czy nie udaje sie bo cos jest nie halo, czy po prostu jeszcze sie nie udalo "bo nie". Bie leci ze mnie jeszcze ciurkiem, narazie plamienia, ale jutro sie rozkreci na 10000%

Wisienka źle mnie zrozumialas. Ty się uczysz to co innego. Jeśli dostałabyś pomoc to bierz. Mi chodziło o ludzi którzy nic nie robią a tylko czekają aż spadnie manna z nieba. W życiu trzeba się napracować żeby do czegoś dość, a nie tylko narzekać i dej
Przez 3 lata wstawałam o 4 rano i wracałam o 20 za pół darmo żeby zdobyć doświadczenie i nigdy nie narzekałam bo wiedziałam, że to zaprocentuje.
Fakt żyjemy w chorym kraju choć sami to sobie funduje wyborami to jednak praca jest i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej. Ostatnio szukałam do pracy ludzi i jednej nie chce się dojeżdżać l, drugiej nie opłaca,a trzecia po 3h cchciała jechać do domu bo jest taka zmęczona... dużo by opowiadać. Większości bezrobotnych po prostu nie chce się pracować i tyle bo to 500+ to zasiłek to dodatek i najlepiej czekać aż ktoś zapukał do drzwi i da prace najlepiej na stanowisku prezesa za 10 tys miesięcznie. Nie piszę tutaj do nikogo personalnie. To są moje przemyślenia.
Też się pod tym podpisuje. Jestem z pomorza ale z trójmiasta i tu o pracę nie jest ciężko. Wręcz jest pełno ogłoszeń tylko ludziom się nie chce pracować.
No i takich co dzieci robią dla 500+ to też niestety znam...
Rząd moim zdaniem mamy dobry. Tylko ludzie są tak bezczelni że im się nie chce nic robić tylko siedzą i narzekają :/

reklama
Jubluszkowa nie chce wywoływać niepotrzebnej burzy aczkolwiek ja jestem zawstydzona i zestresowana tym co dzieje się w Polsce. Myślę, że ludzie którzy walczyli o wolność przywracają się teraz w grobie... ale oczywiście każdy ma prawo do swoich poglądów.
Dagaa no będziesz przynajmniej wiedzieć.

Do góry