reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

...przecież 500+ jest i to aby małżeństwa miały dużo dzieci a kobiety mogły te dzieci wychowywac bedąc w domu. Przy wiekszej liczbie dzieci to naprawdę super suma. Pomoc państwa pierwszej klasy!

Osobiście nie tylko 500+ mi odpowiada. Całokształt władzy i polityki mi bardzo odpowiada. Wspaniali ludzie!
I tak się zwiększa bezrobocie i zadłużenie państwa. Też uważam żeby lepiej nie rozmawiać na tematy polityczne bo każdy ma swoje poglądy. Ja studiuje ekonomie i uważam, że państwem powinni rządzić porządni ekonomiści, którzy znają się na rozwoju gospodarki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hejka witam w 26dc, do @ jeszcze 7 dni. Piersi bola bardziej zboku, mrowia mnie sutki, ogolnie sa twarde jakies, az musze spac na wznak bo w innej pozycji mi nie wygodnie:p jajniki kluja nadal ale bardziej prawy, ciagle mam ten biały śluz wiec cierpliwie czekam:)
Oby objawy były ciążowe, tego Ci życzę! :)

...przecież 500+ jest i to aby małżeństwa miały dużo dzieci a kobiety mogły te dzieci wychowywac bedąc w domu. Przy wiekszej liczbie dzieci to naprawdę super suma. Pomoc państwa pierwszej klasy!

Osobiście nie tylko 500+ mi odpowiada. Całokształt władzy i polityki mi bardzo odpowiada. Wspaniali ludzie!
Dokładnie, zgadzam się bardzo i denerwują mnie takie głosy że kolejne dziecko to pewnie po to żeby mieć 500+. A moje kolejne będą właśnie DZIĘKI temu że ta pomoc jest, gdyby było tak jak wcześniej pewnie ciężko byłoby się zdecydować. Ja nie chodzę w tym momencie do pracy, przyznaję. Bo wychowuję swoje dziecko i cieszę się że mam taką możliwość. Pracuję 24 na dobę. Kiedyś ludzie wyjeżdżali za granicę bo tam była większa pomoc państwa dla rodzin z dziećmi, a teraz kiedy u nas w tej kwestii zmieniło się na lepsze, trzeba się tłumaczyć z tego, że się z tego wsparcia korzysta.
Oczywiście nikogo tu nie atakuję tylko wyrażam swoje zdanie jak już wyszedł taki temat:)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobiłam, co mnie ominęło i powiem Wam tylko jedno. Jak to mówiła moja babcia o religii i polityce się nie dyskutuje i tego się trzymajmy! Uszanujmy to, ze każdy ma swoje zdanie co do polityki i niech wierzy w co chce. I mam nadzieje, że temat zamknięty o_O.
skierowanie na szpital. mam
Mam nadzieje, że wszystko dobrze? Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

dziewczyny krwawienie ustapilo jak na razie nie ma... tylko tak lekko brzuch boli...
a co do szpitala mam już jedno dziecko i jestem sama nie mam go z kim zostawić....

Dobrze że krwawienie ustapilo. Uważaj na siebie[emoji5]. Bardzo trzymam kciuki żeby już wszystko było dobrze[emoji5].

Mamulkakubusia musisz być dobrej myśli. Jakby znów coś się działo to dzwoń do gina jeśli masz taką możliwość. A jeśli się boisz czy wszystko jest w porządku z dzidziusiem to może idź na usg aby się uspokoić. Z krwawieniami nie ma żartów ja coś o tym wiem...

reklama
U mnie 2 dni do okresu. Wczoraj pojawiła się biegunka, niedobrze mi jakoś i tak ciężko. Piersi nadal bolą i są opuchniete. Głowa pobolewa. I najchętniej przespalabym cały dzień.
Już bym chciała wiedzieć, albo tak albo tak.. Ale poczekam te kilka dni, żeby nie robić na darmo.

Do góry