reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

...przecież 500+ jest i to aby małżeństwa miały dużo dzieci a kobiety mogły te dzieci wychowywac bedąc w domu. Przy wiekszej liczbie dzieci to naprawdę super suma. Pomoc państwa pierwszej klasy!

Osobiście nie tylko 500+ mi odpowiada. Całokształt władzy i polityki mi bardzo odpowiada. Wspaniali ludzie!
I tak się zwiększa bezrobocie i zadłużenie państwa. Też uważam żeby lepiej nie rozmawiać na tematy polityczne bo każdy ma swoje poglądy. Ja studiuje ekonomie i uważam, że państwem powinni rządzić porządni ekonomiści, którzy znają się na rozwoju gospodarki :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hejka witam w 26dc, do @ jeszcze 7 dni. Piersi bola bardziej zboku, mrowia mnie sutki, ogolnie sa twarde jakies, az musze spac na wznak bo w innej pozycji mi nie wygodnie:p jajniki kluja nadal ale bardziej prawy, ciagle mam ten biały śluz wiec cierpliwie czekam:)
Oby objawy były ciążowe, tego Ci życzę! :)

...przecież 500+ jest i to aby małżeństwa miały dużo dzieci a kobiety mogły te dzieci wychowywac bedąc w domu. Przy wiekszej liczbie dzieci to naprawdę super suma. Pomoc państwa pierwszej klasy!

Osobiście nie tylko 500+ mi odpowiada. Całokształt władzy i polityki mi bardzo odpowiada. Wspaniali ludzie!
Dokładnie, zgadzam się bardzo i denerwują mnie takie głosy że kolejne dziecko to pewnie po to żeby mieć 500+. A moje kolejne będą właśnie DZIĘKI temu że ta pomoc jest, gdyby było tak jak wcześniej pewnie ciężko byłoby się zdecydować. Ja nie chodzę w tym momencie do pracy, przyznaję. Bo wychowuję swoje dziecko i cieszę się że mam taką możliwość. Pracuję 24 na dobę. Kiedyś ludzie wyjeżdżali za granicę bo tam była większa pomoc państwa dla rodzin z dziećmi, a teraz kiedy u nas w tej kwestii zmieniło się na lepsze, trzeba się tłumaczyć z tego, że się z tego wsparcia korzysta.
Oczywiście nikogo tu nie atakuję tylko wyrażam swoje zdanie jak już wyszedł taki temat:)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobiłam, co mnie ominęło i powiem Wam tylko jedno. Jak to mówiła moja babcia o religii i polityce się nie dyskutuje i tego się trzymajmy! Uszanujmy to, ze każdy ma swoje zdanie co do polityki i niech wierzy w co chce. I mam nadzieje, że temat zamknięty o_O.
skierowanie na szpital. mam
Mam nadzieje, że wszystko dobrze? Trzymam mocno kciuki ✊✊✊

dziewczyny krwawienie ustapilo jak na razie nie ma... tylko tak lekko brzuch boli...
a co do szpitala mam już jedno dziecko i jestem sama nie mam go z kim zostawić....

Dobrze że krwawienie ustapilo. Uważaj na siebie[emoji5]. Bardzo trzymam kciuki żeby już wszystko było dobrze[emoji5].

Mamulkakubusia musisz być dobrej myśli. Jakby znów coś się działo to dzwoń do gina jeśli masz taką możliwość. A jeśli się boisz czy wszystko jest w porządku z dzidziusiem to może idź na usg aby się uspokoić. Z krwawieniami nie ma żartów ja coś o tym wiem...

reklama
U mnie 2 dni do okresu. Wczoraj pojawiła się biegunka, niedobrze mi jakoś i tak ciężko. Piersi nadal bolą i są opuchniete. Głowa pobolewa. I najchętniej przespalabym cały dzień.
Już bym chciała wiedzieć, albo tak albo tak.. Ale poczekam te kilka dni, żeby nie robić na darmo.

Do góry