Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mamulkakubusia może idź na usg i zobacz czy wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywaj i leż ile możesz i nie dźwigaj nicdziewczyny krwawienie ustapilo jak na razie nie ma... tylko tak lekko brzuch boli...
a co do szpitala mam już jedno dziecko i jestem sama nie mam go z kim zostawić....
TrzymamU mnie 2 dni do okresu. Wczoraj pojawiła się biegunka, niedobrze mi jakoś i tak ciężko. Piersi nadal bolą i są opuchniete. Głowa pobolewa. I najchętniej przespalabym cały dzień.
Już bym chciała wiedzieć, albo tak albo tak.. Ale poczekam te kilka dni, żeby nie robić na darmo.
Ja bym jechała do szpitala. To początek ciąży nie ma żartów. Nie masz żadnej rodziny, zaufanej koleżanki żeby została z synkiem w razie czego?dziewczyny...
lekkie plamienia brązowe zero krwi..
do tego ból piersi i swędzenie.. taki dziwny ból brzucha .. oszaleje normalnie...
biorę duphaston 2 razy dziennieMamulkakubusia dzwoń do gina lepiej to sprawdzić. Bierzesz teraz luteine?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
są Ale pracują..Ja bym jechała do szpitala. To początek ciąży nie ma żartów. Nie masz żadnej rodziny, zaufanej koleżanki żeby została z synkiem w razie czego?