reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

No tak, hmm tylko ze gin to stwierdzil po endometrium i powiedzial ze wyglada na poowulacyjne wiec teraz nie wiem
Kochana mi w tamtym cyklu stwierdził gin, że jestem po owu a mi pozniej tempka przez 3 dni nie skoczyła i wyszedł mi pozytywny owulak więc wymusiłam w ten dzień wizyte i się okazało że pęcherzyk piękny 22mm był i w ten sam dzień była owu. Także lekarzom też nie można ufać w 100%

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dużo o tym myślałam 24.01 miałam taki przezroczysty ciagnący sie śluz wiec myślę ze to była owulka, były starnia, wiec mam nadzije ze cos z tego bedzie, obecnie pobolewa mnie prawy jajnik i mam uczucie jakbym coś miało ze mna wypłynąć:) wiec czekam do@ z testowaniem, bo nie chce sobie robic nadziei:)ale mam nadzieję ze lekarz sie pomylil:)

Hejka, powiedzcie mi jak to jest z ta owulacja i czy taki przezroczysty sluz swiadczy o szczycie owulacji czy jak? bo gin mi powiedzial ze owulka byla 5-7 dni temu czyli 18dc, a wedlug kalendarzyka mialam dopier 24 i wtedy byl ten sluz przezroczysty, a ja mam dlugie cykle bo wahaja się 32-35 dni.Zawsze bolą mnie jajniki podczas owulacji i takowe odczuwalam mniej wiecej od 14 dc.
W okolicach owulacji jest tak, że śluz powinien się zmienić z tzw. białka jajka na nierozciągliwy, biały. I ten dzień najlepszego śluzu to jest szczyt. Po szczycie jeśli jest skok temp. można stwierdzić że była owulacja. Ale zdarza się czasem że w fazie lutealnej pojawi się trochę śluzu typowo płodnego.
Myślę że dla pewności nie zaszkodziło próbować tego 24;)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

W okolicach owulacji jest tak, że śluz powinien się zmienić z tzw. białka jajka na nierozciągliwy, biały. I ten dzień najlepszego śluzu to jest szczyt. Po szczycie jeśli jest skok temp. można stwierdzić że była owulacja. Ale zdarza się czasem że w fazie lutealnej pojawi się trochę śluzu typowo płodnego.
Myślę że dla pewności nie zaszkodziło próbować tego 24;)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Starania byly od 14.01 do 25.01 wiec zobacymy czy cos siee uda:)

Hej, poskarże sie dzisiaj sama na siebie i na swoja glupotę :) zrobilam test dzisiaj, 9 dpo 6 dni do @ i biel oczywiscie mnie oślepiła. Niby wiem, ze za szybki, ale juz nie mam nadzieji. Opierdzielcie mnie, prosze :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tez9 dpo biel bieli nawet go kilka razy oglądałam czy aby na pewno a dopiero 11 dpo cień cienia wiec spokojnie jeszcze nie wszystko stracone trzymam &&

w57v3e3k7xowfzhz.png

reklama
Do góry