Ooo to juz we wtorek powodzenia trzymam kciukiJaa mam @ dostać 30.01 wiec bede testowac
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to juz we wtorek powodzenia trzymam kciukiJaa mam @ dostać 30.01 wiec bede testowac
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Wynikać to tez może z niedomogi progesteronuokropieństwo nie wiem skąd wynika ten ból...
hmmm... nie wiem czy miałam sprawdzany... gubię się już w tych badaniachWynikać to tez może z niedomogi progesteronu
Sprawdź progesteron w 21dchmmm... nie wiem czy miałam sprawdzany... gubię się już w tych badaniach
Myślę że gin wie co robi wez te tabletki bo szybciej będziesz miała wyleczone a sprawdz może też ulotke czy coś tam jest napisane?Hej dziewczynki:-)byłam dzisiaj u ginka i potwierdził, że grzybek się przyplątał:-( i przepisał globulki clotrimazolum i fucofast doustnie, z globulkami muszę się wstrzymać bo jutro lub w poniedziałek ma przyjść @. A fucofast niby mogę wziąć bo niby w tak wczesnej "ewentualnej" ciąży nie zaszkodzi. I nie wiem co zrobić:-(
Zależy kiedy ma owu najlepiej sprawdzić 7/8dpo ja mam pozno owulacje dlatego ja musze okolo 24dc sprawdzacSprawdź progesteron w 21dc
Ja testuje na początku lutego jeśli tempka nie spadnie także jeszcze tydzień został około
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom