Najlepiej pobrać w każdej fazie cyklu ;-)Zależy kiedy ma owu najlepiej sprawdzić 7/8dpo ja mam pozno owulacje dlatego ja musze okolo 24dc sprawdzac
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
wisienka94
Fanka BB :)
No właśnie progesteron jest taki, że potrafi sie wahać w ciągu dnia. Także masz racjeNajlepiej pobrać w każdej fazie cyklu ;-)
Wiktorka88 O
Zależy kiedy ma owu najlepiej sprawdzić 7/8dpo ja mam pozno owulacje dlatego ja musze okolo 24dc sprawdzac
Oj kochana coś czuje że się udało! !
Ilma
Ja [emoji4] podczytuje was wszystkie od jakiegoś czasu. Już testowałam dwa razy ale 27dc i 30 dc @ nadal brak będę testować po raz 3 w poniedziałek jak wytrzymam [emoji12] dziś 33 dc i ciagle mokro w majtkach [emoji23]a dziś sluz rozciągliwy jak w dni płodne glut [emoji23] wiec lubi @ będzie jutro albo infekcja jakas albo w końcu ten na górze wysłuchał moich modłów [emoji23] pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za wasze fasolki i oczywiście moja [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej do Ciebie mam najbliżej u mnie 29dc 3dni spoźnienia, ból piersi ogromny i ciągną mnie jajniki nigdy @ się nie spóźniała. To moja 4 próba. Niestety test dzisiaj negatywny. Nie wiem czy iść jutro na betę?? To może mnie pozbawić nadziei . Dziewczyny czemu to takie trudne? Mam coś z głową karmię się nadzieją...
Hejka, powiedzcie mi jak to jest z ta owulacja i czy taki przezroczysty sluz swiadczy o szczycie owulacji czy jak? bo gin mi powiedzial ze owulka byla 5-7 dni temu czyli 18dc, a wedlug kalendarzyka mialam dopier 24 i wtedy byl ten sluz przezroczysty, a ja mam dlugie cykle bo wahaja się 32-35 dni.Zawsze bolą mnie jajniki podczas owulacji i takowe odczuwalam mniej wiecej od 14 dc.
Ufaj sygnałom od ciała. Skoro jeśli sluz płodny to dni płodne ;-)Hejka, powiedzcie mi jak to jest z ta owulacja i czy taki przezroczysty sluz swiadczy o szczycie owulacji czy jak? bo gin mi powiedzial ze owulka byla 5-7 dni temu czyli 18dc, a wedlug kalendarzyka mialam dopier 24 i wtedy byl ten sluz przezroczysty, a ja mam dlugie cykle bo wahaja się 32-35 dni.Zawsze bolą mnie jajniki podczas owulacji i takowe odczuwalam mniej wiecej od 14 dc.
To pozostaje działać z Mężem i liczyć ze się uda ;-)No tak, hmm tylko ze gin to stwierdzil po endometrium i powiedzial ze wyglada na poowulacyjne wiec teraz nie wiem
reklama