1
174974
Gość
Oki, a znasz już teoretycznie datę porodu?Mnie możesz przenieść[emoji4]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki, a znasz już teoretycznie datę porodu?Mnie możesz przenieść[emoji4]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Teoretycznie wychodzi mi OM na koniec września. Różne aplikacje pokazują mi między 28, a 30.09. a wizyta u gina dopiero za tydzień, więc wtedy coś dokładniej mogę dorzucićOki, a znasz już teoretycznie datę porodu?
Działaj intensywnie juz teraz :-)co dwa dni bo plemniki tez muszą się zregenerować. jak Ci się pojawi większy sluz to znak że ten dzień jest najbardziej płodny. Czyli ...masz mało śluzu potem robi sie więcej a potem mega potem dużo... to Mega oznacza szczyt płodności ;-).Ja zastrzyk miałam w piątek we czwartek pęcherzyk był 21mm. Jednak nie pękł do dzisiaj, choć mówiła doktor ze chyba pęka bo jest nieregularny. W poprzednim cyklu tez czułam jak pękał i bolały trochę jajniki a tym razem jakoś spokojnie jest. Ale w poprzednim cyklu wzięłam 2x1clo i mialam expresowe pecherzyki. W 12dc podany ovitrelle i wtedy pękł.
Idę działać Dzięki wielkie !Działaj intensywnie juz teraz :-)co dwa dni bo plemniki tez muszą się zregenerować. jak Ci się pojawi większy sluz to znak że ten dzień jest najbardziej płodny. Czyli ...masz mało śluzu potem robi sie więcej a potem mega potem dużo... to Mega oznacza szczyt płodności ;-).
Powodzenia !!! :-) :-) :-)Idę działać Dzięki wielkie !
Mi prosze zmien data nastepnej @ na 13.02 a nie zmieniaj cyklu staran na 7 bo ten cykl pas.Wracam z organizacją tabelki! Tutaj dzisiejszy jej stan:
Zobacz załącznik 836354
Teraz mi proszę napisać komu co zmienić. Którą przenieść do tabelki "Udało się" ?
Ok, jak tylko będę jutro na komputerze to zmienię.Mi prosze zmien data nastepnej @ na 13.02 a nie zmieniaj cyklu staran na 7 bo ten cykl pas.
Normalne. To Twoja pierwsza ciąża?ciąża jest
ale jest strasznie gęsty