Tak to normalne. Biały pojawia się po owu i w ciąży :-) jak jest ciąża to trwa a jak nie ma to z niego zrobi się okresdziewczyny czy gęsty biały śluz to.normalne?
i taki dziwny ból w jajniku
reklama
Chętnie się dodam do tabelki, ale może za kilka dni. Obecnie oczekuje na @, która ma opóźnienie, a nie ma chyba sensu co chwile wszystkiego zmieniac [emoji6]Przypominam o aktualizacji danych w tabelce! Napiszcie co mam wam pozmieniać, kogo dodać, którą z was przerzucić do tabelki "Udało się".
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Super :-) mamy to ! Na bank jesthttps://images82.fotosik.pl/973/a92dba3f6303f37dmed.jpg
Ten na samym dole zrobiony przed chwilą.
Mamulkakubusia
Fanka BB :)
ciąża jestTak to normalne. Biały pojawia się po owu i w ciąży :-) jak jest ciąża to trwa a jak nie ma to z niego zrobi się okres
ale jest strasznie gęsty
Jak masz 2 kreski na teście owu to super :-) staraj się oj staraj intensywnie ;-) najlepiej byłoby zajrzeć jutro na usg tam widać wszystkoCzy ktoś mi
czy ktoś mi powie jak mam ten test rozumieć? Czy gdyby pęcherzyk był przetrwały to nadal test będzie wychodził? Może jednak jeszcze pęknie?
To dobrze ze jest sluz :-) który tydz ciąży ? :-) gratuluję !ciąża jest
ale jest strasznie gęsty
Proszę wpisz Aga 26 lat brak dzieci starania od maj 2016 a obecnie przerwa na badania- cykl naturalny. Termin mies lutyPrzypominam o aktualizacji danych w tabelce! Napiszcie co mam wam pozmieniać, kogo dodać, którą z was przerzucić do tabelki "Udało się".
EklerkaDaria
Ze owulacja jest tak?Super :-) mamy to ! Na bank jest
Już doczytałam. To nie biorę jeszcze dupka i poczekam, może coś mnie zacznie kłuć. Dzień czy dwa w tą czy w tą nie zrobią różnicy. Dziekuje ci
Mamulkakubusia
z moich obliczeń 4+2 dniTo dobrze ze jest sluz :-) który tydz ciąży ? :-) gratuluję !
jeszcze u lekarza nie byłam ale chyba pójdę i to w tym tygodniu jeszcze..
dziwnie mnie boli podbrzusze i martwi mnie to bo raz już poronilam
reklama
Lekarz zawsze wskazany :-) A bierzesz juz progesteron ?z moich obliczeń 4+2 dni
jeszcze u lekarza nie byłam ale chyba pójdę i to w tym tygodniu jeszcze..
dziwnie mnie boli podbrzusze i martwi mnie to bo raz już poronilam