reklama
Beta ? Mnie też plecy bolały w ostatnim cyklu. A ból jak ja @ zdarza się od czasu do czasu do teraz! Trzymam kciuki!Hej, @ brak, uczucie jak na @, ból pleców, test negatywny.
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Migdalove, mnie możesz też przenieść . Dzięki :*
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Fanka BB :)
A ile dpo u Ciebie?Hej, @ brak, uczucie jak na @, ból pleców, test negatywny.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
kobieta90
13A ile dpo u Ciebie?
wisienka94
Hej dziewczyny ja 3dpo cały czas muszę się uczyć no niestety tak to jest podczas sesji u nas dzisiaj mrozno bo -4 . Tempka dzis piękna bo 37.03
Mamamia90
Hej dziewczynki ja ostatnio mało pisze bo jakoś nie najlepiej się czuje ale cały czas trzymam za wszystkie &&&@EklerkaDaria test pozytywny dopiero teraz to może ovu Ci się Poprostu przesunęła wiec działajcie i spróbuj się umówić na jeszcze jedno usg bo tamto może było jeszcze za wcześnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miłe staraczki trochę mnie nie było bo mam zmiany mieszkaniowe
Pięknie proszę o dopisanie do tabelki bo - goska2210 28l. 4.02.2018, 7cykl starań, dzieci brak, lubelskie, Lublin, Gosia
W tym cyklu podeszłam do starań naprawdę bardzo poważnie, mierzę temperaturę (choć trochę chorowałam i pewnie przez to ciężko będzie zrobić takie solidne obliczenia) , kupiłam polecany przez Was Conceive plus, robię tez testy owu. No i właśnie nie wiem komu wierzyć, mój cykl trwa zazwyczaj 26dni, testy zaczęłam robić od 8dc żeby na pewno nic nie przegapić, do dziś czyli do 15dc są negatywne, dwa dni temu czyli 13dc bolał mnie jajnik ( tak jak zwykle przy uwalnianiu jajeczka), dziś od rana boli mnie całe podbrzusze (dziś test tez negatywny) i już się cała pogubiłam. Sygnały które dawał mi organizm nie pokrywają się z testem. Jeśli chodzi o temperaturę dziś mam delikatny skok, wcześniej przez kilka dni była niższa, jeszcze wcześniej wyższa bo tak jak pisałam trochę chorowałam. Podpowiedzcie co mogę o tym myśleć
Pięknie proszę o dopisanie do tabelki bo - goska2210 28l. 4.02.2018, 7cykl starań, dzieci brak, lubelskie, Lublin, Gosia
W tym cyklu podeszłam do starań naprawdę bardzo poważnie, mierzę temperaturę (choć trochę chorowałam i pewnie przez to ciężko będzie zrobić takie solidne obliczenia) , kupiłam polecany przez Was Conceive plus, robię tez testy owu. No i właśnie nie wiem komu wierzyć, mój cykl trwa zazwyczaj 26dni, testy zaczęłam robić od 8dc żeby na pewno nic nie przegapić, do dziś czyli do 15dc są negatywne, dwa dni temu czyli 13dc bolał mnie jajnik ( tak jak zwykle przy uwalnianiu jajeczka), dziś od rana boli mnie całe podbrzusze (dziś test tez negatywny) i już się cała pogubiłam. Sygnały które dawał mi organizm nie pokrywają się z testem. Jeśli chodzi o temperaturę dziś mam delikatny skok, wcześniej przez kilka dni była niższa, jeszcze wcześniej wyższa bo tak jak pisałam trochę chorowałam. Podpowiedzcie co mogę o tym myśleć
Mamulkakubusia
Ale jestem szczęśliwa w końcu po prawie roku dostałam zgodę na wyjazd do Niemiec..
ciężko było ale się udalo
Teraz tylko lekarz i będzie idealnie
ciężko było ale się udalo
Teraz tylko lekarz i będzie idealnie
1
174974
Gość
Tak, będzie dłuższa. U mnie wtedy cykl był nawet 80dniowy, ale najczęściej to tak 45dni.Dziewczyny, zastanawiam się czy jeśli pęcherzyk nie pęknie to druga faza może być dłuższa?
reklama
Wydaje mi się, że nie pękł w tym cyklu..Tak, będzie dłuższa. U mnie wtedy cykl był nawet 80dniowy, ale najczęściej to tak 45dni.