reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było ale starała sie was dziś chociaż troche nadrobić. Witam nowe staraczki. Gratuluje każdej która zobaczyła w tym czasie dwie upragnione kreseczki. @Migdalove mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z twoją ręką a pies napewno zdrowy. trzeba być dobrej myśli.

Dziewczyny przez ostatni czas duzo myślałam o zbliżającej sie @ i w swoich obliczeniach sie troche pomyliłam myslałam ze bedzie za jakies 2 dni. a tu dziś mam dzień @ i jak na razie cisza. temperatura 37,1 teraz nawet 37,4 . ale boje sie miec nadzieje. jak o tym mysle to jakby mnie coś ćmiło gdzieś tam w dole, ale jeszcze nic nie ma..

reklama
A przeciw tężcowi chociaż zastrzyk dostałaś? To raczej zawsze dają przy ranach...

Przeczytałam, że przy lekkich ranach mogą nie podawać od razu tylko biorą zwierzę na obserwacje, a przy ranach głębokich od razu podają. Ale ile w tym prawdy to nikt nie wie.
Przeciw tężcowi podają, jeśli nie było się szczepionym i doszczepianym lub jeśli minęło 5 lat...

Wygląda na to, że łapie się na ostatnie dni września. Aplikacje mi wyliczaja miedzy 28, a 30 września [emoji4]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
gratulacje:* super bardzo się ciesze.dlugo się staraliscie?

c55f0dw4ay49a7ki.png

Przeczytałam, że przy lekkich ranach mogą nie podawać od razu tylko biorą zwierzę na obserwacje, a przy ranach głębokich od razu podają. Ale ile w tym prawdy to nikt nie wie.
Przeciw tężcowi podają, jeśli nie było się szczepionym i doszczepianym lub jeśli minęło 5 lat...
Na tężec dostałam, rana jedna była głęboka na jakiś centymetr...

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było ale starała sie was dziś chociaż troche nadrobić. Witam nowe staraczki. Gratuluje każdej która zobaczyła w tym czasie dwie upragnione kreseczki. @Migdalove mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z twoją ręką a pies napewno zdrowy. trzeba być dobrej myśli.

Dziewczyny przez ostatni czas duzo myślałam o zbliżającej sie @ i w swoich obliczeniach sie troche pomyliłam myslałam ze bedzie za jakies 2 dni. a tu dziś mam dzień @ i jak na razie cisza. temperatura 37,1 teraz nawet 37,4 . ale boje sie miec
nadzieje. jak o tym mysle to jakby mnie coś ćmiło gdzieś tam w dole, ale jeszcze nic nie ma..

Ja bym leciała po test ^^

Hej.
Powiekszam wasze grono starajacych się. Póki co tylko w teorii ale mam nadzieje ze moze w marcu juz i praktycznie.
Mam juz jednego dzieciaczka (wlasciwie po mału to juz prawie panienka 9letnia :) ), jestem po dwoch poronieniach. W sierpniu ciąża biochemiczna, w grudniu obumarcie. Zaatakowala mnie rowniez torbiel ale po hormonach wchlonela się. Teraz czekam na pierwsza @ i robie badania.

Zafasolkowanym zycze nudnej ciąży a starajacym sie owocnych nocy, dni, wieczorow :)

Hejka :)
Ciągle mam wrażenie, że za chwilę dostanę okres (i tak od owulacji), a do terminu @ jeszcze 3 dni :)
Tak się przedstawia mój kalendarz na ovufriend :) bez temperatury, ale to nic
upload_2018-1-17_21-12-52.png

upload_2018-1-17_21-13-11.png

Jak to jest z tymi punktami? Ktoś mi wytłumaczy? :)
Wczoraj badałam szyjkę macicy i w środku jest miękko i ciasno, nie wiem jak określić wysokość, ani nic. Od przyszłego cyklu będę mierzyć dodatkowo temperaturę...

Załączniki

• upload_2018-1-17_21-12-52.png
    upload_2018-1-17_21-12-52.png
    73,6 KB · Wyświetleń: 367
  • upload_2018-1-17_21-13-11.png
    upload_2018-1-17_21-13-11.png
    69,7 KB · Wyświetleń: 358
reklama
Do góry