reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było ale starała sie was dziś chociaż troche nadrobić. Witam nowe staraczki. Gratuluje każdej która zobaczyła w tym czasie dwie upragnione kreseczki. @Migdalove mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z twoją ręką a pies napewno zdrowy. trzeba być dobrej myśli.

Dziewczyny przez ostatni czas duzo myślałam o zbliżającej sie @ i w swoich obliczeniach sie troche pomyliłam myslałam ze bedzie za jakies 2 dni. a tu dziś mam dzień @ i jak na razie cisza. temperatura 37,1 teraz nawet 37,4 . ale boje sie miec nadzieje. jak o tym mysle to jakby mnie coś ćmiło gdzieś tam w dole, ale jeszcze nic nie ma..

reklama
A przeciw tężcowi chociaż zastrzyk dostałaś? To raczej zawsze dają przy ranach...

Przeczytałam, że przy lekkich ranach mogą nie podawać od razu tylko biorą zwierzę na obserwacje, a przy ranach głębokich od razu podają. Ale ile w tym prawdy to nikt nie wie.
Przeciw tężcowi podają, jeśli nie było się szczepionym i doszczepianym lub jeśli minęło 5 lat...

Wygląda na to, że łapie się na ostatnie dni września. Aplikacje mi wyliczaja miedzy 28, a 30 września [emoji4]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
gratulacje:* super bardzo się ciesze.dlugo się staraliscie?

c55f0dw4ay49a7ki.png

Przeczytałam, że przy lekkich ranach mogą nie podawać od razu tylko biorą zwierzę na obserwacje, a przy ranach głębokich od razu podają. Ale ile w tym prawdy to nikt nie wie.
Przeciw tężcowi podają, jeśli nie było się szczepionym i doszczepianym lub jeśli minęło 5 lat...
Na tężec dostałam, rana jedna była głęboka na jakiś centymetr...

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było ale starała sie was dziś chociaż troche nadrobić. Witam nowe staraczki. Gratuluje każdej która zobaczyła w tym czasie dwie upragnione kreseczki. @Migdalove mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z twoją ręką a pies napewno zdrowy. trzeba być dobrej myśli.

Dziewczyny przez ostatni czas duzo myślałam o zbliżającej sie @ i w swoich obliczeniach sie troche pomyliłam myslałam ze bedzie za jakies 2 dni. a tu dziś mam dzień @ i jak na razie cisza. temperatura 37,1 teraz nawet 37,4 . ale boje sie miec
nadzieje. jak o tym mysle to jakby mnie coś ćmiło gdzieś tam w dole, ale jeszcze nic nie ma..

Ja bym leciała po test ^^

Hej.
Powiekszam wasze grono starajacych się. Póki co tylko w teorii ale mam nadzieje ze moze w marcu juz i praktycznie.
Mam juz jednego dzieciaczka (wlasciwie po mału to juz prawie panienka 9letnia :) ), jestem po dwoch poronieniach. W sierpniu ciąża biochemiczna, w grudniu obumarcie. Zaatakowala mnie rowniez torbiel ale po hormonach wchlonela się. Teraz czekam na pierwsza @ i robie badania.

Zafasolkowanym zycze nudnej ciąży a starajacym sie owocnych nocy, dni, wieczorow :)

Hejka :)
Ciągle mam wrażenie, że za chwilę dostanę okres (i tak od owulacji), a do terminu @ jeszcze 3 dni :)
Tak się przedstawia mój kalendarz na ovufriend :) bez temperatury, ale to nic
upload_2018-1-17_21-12-52.png

upload_2018-1-17_21-13-11.png

Jak to jest z tymi punktami? Ktoś mi wytłumaczy? :)
Wczoraj badałam szyjkę macicy i w środku jest miękko i ciasno, nie wiem jak określić wysokość, ani nic. Od przyszłego cyklu będę mierzyć dodatkowo temperaturę...

Załączniki

• upload_2018-1-17_21-12-52.png
    upload_2018-1-17_21-12-52.png
    73,6 KB · Wyświetleń: 362
  • upload_2018-1-17_21-13-11.png
    upload_2018-1-17_21-13-11.png
    69,7 KB · Wyświetleń: 354
reklama
Do góry